reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Witam z rana. Wczoraj mój chrześniak miał roczek więc cały dzień byłam zajęta a dzisiaj czeka nas szczepienie, 3 osobne szczepionki, oj jak ja tego nie lubię.
Emilia wszystko zależy od tego co ty chcesz kupić na chrzciny. Ja ostatnio w tesco widziałam cudną sukieneczkę taką właśnie na chrzciny i kosztowała 12 funtów

Hej
Isabell masz racje. te 185 to moge wydac na swoja kieckie ale nie dla malej:)Ja swoja ponosze dluzej niz ona:)
Chcialam odkupic sukienke Amelki bo jest poprostu cudna ale moja kruszynka potrzebuje cos mniejszego.Zajrze tez do TKMaxxa.
Postanowione-14/6 lecimy do Polski.Po poltora roku przerwy.Zamowilam bilety, teraz tylko telefon do ksiedza i moge isc na zakupy:D

Isabell lata temu pytalas o cyrk w Edim.Napewno bedzie jakis w czasie festiwalu( byly juz rosyjski i chinski).A teraz na Ocean Terminal sa jakies karuzele.Widzialam plakaty.
http://www.oceanterminal.com/whats-on.asp?s=2&id=OCT-F100240
Ale troche zamulilam-sa tylko do 11/4.Przepraszam

Czesc dziewczyny.
Dlugo mnie nie bylo i jakos nie mialam czsu.
Rudzia moje gratulacje nareszczie razem, powodzenia i ucalowania dla malego.
U mnie dobrze jakos zmeczona bylam po pracy w weekend a tydzien tak szybko mina i juterko znow musze tam isc. Czuje sie dobrze, zero wymiotow i takich tam dokuczliwych spraw.
Wczoraj Barnimek znowu sie zle poczul nie wiem co mu bylo, mial jakis nagly napad bolu i trzymalo dosc dlugo, potem zasnol na rekach zmordowany - dzis jest jak narazie wszystko dobrze.

Co do ubranek to zalaczam zalacznik to to mial Barnim na chrzcie.

Załączniki

• DSCF8016..jpg
    DSCF8016..jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 40
  • DSCF8007..jpg
    DSCF8007..jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnia edycja:
Mały Barnimek kochany on to zawsze dobrze wygląda:)
Co do ubranek do chrztu to poczekam aż się mały urodzi szczęśliwie i może zamówię coś z ebaya, ale ceny w Polsce to przesada jak dla mnie tylko na jeden raz żeby tyle trzeba było zapłacić masakra jakaś.

Czesc dziewczynki cos pogoda sie popsula,rano bylo tak ladnie:-(
Emilka przepraszam cie ale dopiero zajrzalam wiec dzis na spacerek juz chyba za pozno bo Piotrek wlasnie zasnal ale moze poniedzialek co jak by ci pasowalo???kurcze tyle czasu minelo a ja nie widzialam Joasi:zawstydzona/y: no i przeczytalam juz Kod Leonarda Da Vinci troche to trwalo ale sie udalo wiec ci oddam ksiazki:-)
Deveinred super ze dobrze sie czujesz i oby wszystkie te dolegliwosci cie ominely i duzo zdrowka dla Barniego,biedulek:-( a co do ubranka to slicznie wygladal zreszta niezly z niego przystojniak:tak:
Piotrek mial na sobie biale cos jak spiszki tu kupilam wlasnie w tkmaxx i sweterek ale w pl juz kupilam i czapeczka ale bylo strasznie cieplo wiec sie nie przydala:-)

Dziewczynki co się z Wami dzieje nikogo tu nie ma ????!!!!!!
No ja właśnie wstałam jem śniadanko i ruszam na skana szczerze mówiąc to się denerwuje co tym razem wymyślą i szczerze mówiąc chciałabym żeby się okazało że ten mój maluszek troszkę przytył w sumie to ma jeszcze czas jeszcze dokładnie miesiąc ale jak oni tak mówią że ja jestem za szczupła i że on będzie mały to aż mi się coś robi aha no i wieczne pytanie a chorowała Pani na anoreksje?? A ja sie robię bordowa bo ile razy można powtarzać że całe życie taka byłam nigdy nie przekroczyłam 52 kg moja mama i mój tata wyglądali i wyglądają tak samo, no ale oni mi nie wierzą że ja mogę zjeść konia z kopytami i dalej nic. Więc ciekawa jestem co teraz mi powiedzą.
Jak wrócę ok 12 to dam Wam znać co i jak mam nadzieje że będzie dobrze

Cieszę się Ewa, że Maluszek rozwija się prawidłowo!!! Ciesz się z tego, że masz możliwość oglądać go co miesiąc. Prawda, że jak pytają po raz setny czy masz anoreksję, pewnie wk.... a z drugiej strony, ach cóż za piękna chwila zobaczyć maluszka.... Już nam nie długo zostało ;-) , głowa do góry!!

reklama
Czesc dziewczynki i ja sie melduje,my dopiero niedawno do domku wrocilismy,wogole to taka fajna dzis pogoda:-)
Ewa ciesze sie ogromnie ze maluszek dobrze sie rozwija i nic sie nie martw tylko odpoczywaj juz na prawde wam dziewczyny tak niewiele zostalo:tak:
A my w nastepny poniedzialek do polski lecimy i troche sie stresuje ale mam nadzieje ze bedzie w miare fajnie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry