reklama

Mamy ze Szkocji

No ja już przestaław w końcu liczyc ile wydałam. Normalnie nie wiem w co mam rece wlożyc. Mój j pomalował prawie cały dom, pozamieniał pokoje nasz i kuby i tak te rzeczy poprzenosil że wszystko jest wszędzie, wszystko zle poustawiał bo oczywiście po co mial mnie slucha maji pokoju zrobił graciarnie więc chodze i recę rozkladam. Masakra.
A nam dzisiaj stuknęło 7 lat

reklama
t
Emillia - troche pozno dla nas bo maly chodzi spac o 13.... i ja tez ide spac bo mam nocke wiec szkoda ze nie szybciej :-(. pewnie odpadamy.[/QUOTE]

hmmm jakbys chciala byc w domku o 13 to musialybysmy wyruszyc gdzies o 9-10.Co wy na to dziewczyny??

Lullaby nr dostalam, nawet dwa razy:)
Isabell witamy na szkockiej ziemi:)
A my chcielismy sie wybrac dzis na rejs ale pogda troche nie pewna i Romek marudzi:(
moze sie uda...

hejka:) jeszcze zyje ale nie wiem jak dlugo wytrzymam:zawstydzona/y: Am,elka nmie chce zasypiac,drze sie strasznie....jak ja chce przetrzymac w lozeczku to dostaje spazmow i wymiotuje:zawstydzona/y::baffled: wczoraj wzielam sie na sposob i zaczelam ja usypiac w naszym lozku....usypialam ja ok poltorej godziny...ja juz nic nie wiem...moze jednak ma jakas infekcje albo co?? pomysly mi sie wyczerpaly a jak zbliza sie wieczor i pora spania amelki to mam dreszcze na sama mysl :baffled::-(:zawstydzona/y: we wtorek mam wizyte u lekarza i zobaczymy...tupne noga i zarzadam kompletu badan dla malej:tak:
nagotowalam jej obiadkow,nam tez obiadek zrobilam i chyba sie juz z Wami napisalam bo mala sie budzi z drzemki...
co do botanika to moze nie tak o bladym swicie co???mnie bardziej pasuje wlasnie ta 12-13 bo potem mloda odstawiam mezowi do pracy i ja smigam do roboty:tak: no ale jak wam wyjdzie lepiej rano top luzik..ja sie wtedy nie wybiore bo nie dam rady. a Misialula jak by co to ja tez autobusem 27 bym jechala bo od nas do botanika to szmat drogi i taaaaaaki spacer odpada hehe
oki uciekam do malego wyjca:-)popisze wieczorkiem papapapapty:-)

Lullaby nr dostalam, nawet dwa razy:)
Isabell witamy na szkockiej ziemi:)
A my chcielismy sie wybrac dzis na rejs ale pogda troche nie pewna i Romek marudzi:(
moze sie uda...

No właśnie nie byłam pewna czy wiadomość się wysłała, więc dla pewności wysłałam drugi raz ;-)

hmmm jakbys chciala byc w domku o 13 to musialybysmy wyruszyc gdzies o 9-10.Co wy na to dziewczyny??

Taka wczesna godzina też nam pasuje :-) Bo my do botanika mamy zupełnie niedaleko:-)

Isabell witam spowrotem i wszystkiego dobrego z okazji rocznicy slubu:-)
Deveinred tez slyszalam ze czesto po jest goraczka no zobaczymy oby nie bylo zle
Jak cos to na tez pasuje tak rano bo Piotrek 13-14 ma drzemke

Właśnie była u nas HV. Dorotka przez tydzień przybrała na wadze 190g:) Pojutrze idziemy do GP i na pierwsze szczepienie. A za tydzień mam wypełnić jakiś formularz na temat mojego samopoczucia po ciąży-czy któraś z Was już to robiła? O co pytają?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry