reklama

Mamy ze Szkocji

EWA-nam dzidzi nie pokazalo..a prywatnie nie szlismy na USG....
a czy siedze? kurde-wynajduje sobie jakies bzdurne zajecia-to jakies listy zakupow..to pranie dziwnych rzeczy-jakies torby,pokrowiec na aparat,... licze ze czas szybciej zleci...
a w Polsce-masz racje-dramat jesli idzie o ceny :( az przykro-tu pod tym wzgledem dzieci maja lepiej-albo rodzice..

reklama
Ewa zgadzam się z toba w 100%
b_eti trzymam kciuki, z drugiej strony to tak fajnie wiedziec ze w ten dzien napewno urodzisz, co do psa to ja labradora nie polecam, miałam tragedia i od wielu osób słyszalam że to straszne psy do wychowania, jak mają 3 lata to zaczynaja by ok, lepiej goldena

jejku ale sie rozpisalyscie :-D
beti trzymam kciuki za ciebie i malenstwo.

ja obcianalam dominikowi wlosy jak skonczyl rok, slyszalam ze wczesniej sie niepowinno, zreszta jak mial 3-4 mce to wszystkie wloski mu sie wytarly i urosly pozniej nowe wiec i tak nie widzialabym potrzeby obcinania ich. patrykowi niewylecialy wogule ale przed rokiem napewno nie obetne :-)

ISABELLL - to tez zalezy pewnie od "sztuki" -ja zostalam sama z malym Klaudim-i rownie malym szczeniakiem (sa z tego samego miesiaca) bo moj maz tutaj przylecial i dawalam sobie rade :>
no-tylko dzis juz nerwy poczulam-a jutro pewnie tylko o tym bede myslała :)))
a co do wloskow-i tak pewnie kazda mama zrobi wg wlasnego zdania :)

Beti niestety ale nie moge nic zobaczyc pisze ze link uszkodzony:(
To trzymam mocno kciuki za was:)
Co do wloskow to ja u nas do roku nie widzialam potrzeby obcinania bo nawet jak juz byly dluzsze to Piotrek pewnie by sobie nie dal obciac i nie wiem czy sobie da .
Ja uwielbiam owczarki niemieckie a te dlugowlose wogole sa super.

My dziś cały dzień byliśmy poza domem-mąż ma wolne, więc go wykorzystałam dziś do granic :-D
Najpierw pojechaliśmy po odbiór paszportu dla Dorotki. Kolejka w konsulacie to jakaś masakra-ponad godzina stania, żeby odebrać paszport w dwie minuty...
A potem poszliśmy na spacer do ogrodu botanicznego-taki mój przedsmak przed piątkiem ;-)

Czesc dziewczyny,
czekam az Joasia sie obudzi:)pierwszy raz wstalam przed nia:)
Romek mial dwa dni wolne wiec troche ruszylismy sie z domku.
W pon bylismy na rejsie.Nie padalo-tak badzo|:)widzielismy foki , a pani na lodce polka, wiec bylo sympatycznie:)
Wczoraj caaaly dzien dzwonil moj telefon.Zapisalam Mala na waterbabies:) zaczynamy pod koniec sierpnia.Dzwonilam w sprawie naszej aplikacji na mieszkanie counsilowskie, ktora wyslam 11 czerwca.No i jeszcze sie nie odezwali.Oczywiscie pani stwierdzila, ze wyslali mi juz list z numerem:D wiec poprosilam zeby jeszcze raz wyslali.
Bylismy tez u kumpeli na kawce,niedaleko Grantonu.Zaliczylismy super spacerek nad morzem.
A dzis pierwsze zajecia z masazu dzidzki.Idziemy z Ewa i Piotrusiem:) Lekcje sa za darmo!!!!W szpitalu.

DSC00547.jpgDSC_0032.jpgdzien dobry :)
ja sprobuje jeszcze raz wgrac zdjatka...ja juz-albo dopiero sie szykuje...bede tesknic za moim Bączkiem Klaudim...ale mam nadzieje ze po tej calej 'operacji' wyciagania dzidziusia szybko wrocimy do domciu :) a Klaudiemu na moc akurat zabki wychodza...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry