reklama

Mamy ze Szkocji

Hej Ola10.Wydaje mi sie, ze tak.Wiem napewno, ze jak jestes na macierzynskim to nadal naliczaja ci urlop.Zapytaj w Head Office w swojej pracy albo jobcentre?hmm
Poszperam:)
Ja dostalam 9 miesiecy macierzynskiego+3 miesiace bezplatne.

reklama
Hej Ola10.Wydaje mi sie, ze tak.Wiem napewno, ze jak jestes na macierzynskim to nadal naliczaja ci urlop.Zapytaj w Head Office w swojej pracy albo jobcentre?hmm
Poszperam:)
Ja dostalam 9 miesiecy macierzynskiego+3 miesiace bezplatne.
DZIĘKI
popytam też musze się wziąśc za to bo do tej pory nie myslalam o tym a czas tak szybko leci że proszę już trzeba o pracy myśleć
w sumie ten 3 miesięczny bezpłatny też by mi pasował bo ja pracuję sezonowo czyli do listopada a zaczynam w marcu więc miałabym jeszcze troszkę wolnego
a z drugiej strony to z jednej wypłaty to ciężko będzie i chociaż na pare godzin bym mogła iść do pracy
no zobaczę muszę przemyślec

urlop normalnie ci sie nalezy bo nadal jestes zatrudniona, ale na 8 tyg przed planowanym powrotem powinnas isc do miesca pracy i powiedziec ze po platnym macierzynskim chcesz urlop bo inaczej automatycznie dadza ci jeszcze ten bezplatny macierzynski. niby fajnie sie siedzi w domu ale tak jak pisalas gorzej jak trzeba zyc z jednej wyplaty.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry