• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy ze Szkocji

Hej Ola10.Wydaje mi sie, ze tak.Wiem napewno, ze jak jestes na macierzynskim to nadal naliczaja ci urlop.Zapytaj w Head Office w swojej pracy albo jobcentre?hmm
Poszperam:)
Ja dostalam 9 miesiecy macierzynskiego+3 miesiace bezplatne.

reklama
Hej Ola10.Wydaje mi sie, ze tak.Wiem napewno, ze jak jestes na macierzynskim to nadal naliczaja ci urlop.Zapytaj w Head Office w swojej pracy albo jobcentre?hmm
Poszperam:)
Ja dostalam 9 miesiecy macierzynskiego+3 miesiace bezplatne.
DZIĘKI
popytam też musze się wziąśc za to bo do tej pory nie myslalam o tym a czas tak szybko leci że proszę już trzeba o pracy myśleć
w sumie ten 3 miesięczny bezpłatny też by mi pasował bo ja pracuję sezonowo czyli do listopada a zaczynam w marcu więc miałabym jeszcze troszkę wolnego
a z drugiej strony to z jednej wypłaty to ciężko będzie i chociaż na pare godzin bym mogła iść do pracy
no zobaczę muszę przemyślec

urlop normalnie ci sie nalezy bo nadal jestes zatrudniona, ale na 8 tyg przed planowanym powrotem powinnas isc do miesca pracy i powiedziec ze po platnym macierzynskim chcesz urlop bo inaczej automatycznie dadza ci jeszcze ten bezplatny macierzynski. niby fajnie sie siedzi w domu ale tak jak pisalas gorzej jak trzeba zyc z jednej wyplaty.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry