reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
misiula jeszcze wrocisz do swojego rozmiaru ja kiedys nosilam 36, po pierwszej ciazy 44! a w tej chwili juz 38 :) (tutaj 10)

jak wyglada ten szybkowar? my kiedys kupilismy tez w lidlu za ok 20 f taki 3 poziomowy ale ogolnie nie jest dobry.. ziemniaki twarde caly czas a mieso takie hmm jak gotowane? pozniej kupilismy sobie halogen oven w argosie. cena wsumie 50 f ale jest za... bisty :) mozna w nim nawet zupy robic i ciasta piec podobno.

ja mam dzis zly dzien, wszystko mnie drazni , nic mi sie nie chce najchetniej poszla bym spac :/ patryk w dupe daje, zabek nie chce mu sie przebic juz tydzien i mam dosc.

witam:-) mam mega kaca:zawstydzona/y:glowa napiernicza po ilosci spozytych procentow i mieszaniu trunkow:zawstydzona/y::sorry2:kolezanka miala urodziny i jako temat przewodni imprezy bylo: alfonsi i ...panienki lekkich obyczajow:huh: wiec bylo wesolo :tak::-D Amelka ma goraczke lukasz powoli dochodzi do zdrowka a ja jakos sie podkurowalam i teraz tylko kac mnie zabija:dry:
Misialula--u nas to jakos tak jak po sznurku poszlo...najpierw amelka pozniej mezasty no i ja tez sie troche rozlozylam:dry:nie chce myslec jak to jest miec 3-4 dzieci w domu i niech choc jedno zachoruje:baffled:
oki uciekam bo ledwo moge pisac ehhhh stukanie klawiatury przyprawia mnie o mega bol glowy:baffled::sorry2:

Dziewczyny a jak wy dzwonicie do tego child tax creditu, to tam mozna pytac o polskiego tlumacza???

Bo ja jechałam do kolezanki, ona ma polskie biuro pomocy, no i ostro ze mnie zdarla 15 funtow za telefon!!!!!. A wczesniej pisala mi ten list odwolajacy za 10 L.
Wiec pytam na przyszlosc, bo moj brak jezyka sporo mnie kosztuje

hej do tax creditu można iść do biura raweniu i tam są telefony z których można dzwonić za darmo i też można prosić tłumacza przez komórkę to rzeczywiście zżera kase

aaaa to mnie sie pomylilo my kiedys kupilismy parowar :D
Parowar Adler AD634 INOX - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje nie polecam nikomu tylko miejsce zajmuje :)
a ja mam parowar i sobie chwale-mamy tefala i pojemniki sa tak zrobione ze chowasz jeden w drugi i nie zajmuje tyle miejsca:-) i przydaje ni sie teraz do robienia amelkowych obiadkow ale nie powiem-opcja szybkowaru mnie kusi i ten grill cos tam(chyba ten co go w tv reklamuja) tez mi sie podoba i musze sie namyslic co kupic:tak::-)

HHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Aga, moja kolezanka znana niekorym dziewczynom (baaardzo birdactwo opuchnieta,itd...) dzis urodzila Emilke:))))))
O 5 zaczely sie bole, w samochodzie parte a o 7 Malenstwo pojawilo sie na na swiecie!!!!!!!!56 cm i 3670 kg.
GRATULUJE!!!!!!!

dolanczam sie do gratulacji dla kolezanki , szybko jej poszlo :)

azorek ja mam dokladnie taki jak na zdjeciu pojemniki tez sa jeden na drugim ale jako ze teraz stoi nieuzywany to mi miescje na szawce zajmuje :P
a halogen oven (ten co reklamuja) polecila mi moja mama , kupila sobie go rok temu i bardzo go chwalila. ja tez jestem z niego bardzo zadowolona robie w nim mieso, sosy, roznego rodzaju zapiekanki.. ciast nie umiem robic wiec sobie daruje ale kto wie moze sie kiedys skusze :)

ps. powiedzcie mi jak wy wstawiacie obrazki usmieszki itp. mi sie cos porobilo i nie mam opcji zeby wstawic buzki

reklama
Anitha jak dajesz odpowiedz na ten temat to wyświetla Ci się okno a pod nim dwa przyciski wyślij odpowiedź a zaawansowana edycja jak klikniesz to drugie to masz tam wszystko oni to pozmieniali bo przedtem od razu tak było

Emilia to w końcu mamy taką co urodziła bardzo szybko i bez komplikacji:-) Zazdroszczę porodu ale nie zazdroszcze ciąży tragedie przeszła:no:

Misialula ja byłam dzisiaj wcześnie gdzies ok 9 i bardzo możliwe bo byłam z mężem i z małym:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry