Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
glowa napiernicza po ilosci spozytych procentow i mieszaniu trunkow
kolezanka miala urodziny i jako temat przewodni imprezy bylo: alfonsi i ...panienki lekkich obyczajow
wiec bylo wesolo 
Amelka ma goraczke lukasz powoli dochodzi do zdrowka a ja jakos sie podkurowalam i teraz tylko kac mnie zabija
nie chce myslec jak to jest miec 3-4 dzieci w domu i niech choc jedno zachoruje

Dziewczyny a jak wy dzwonicie do tego child tax creditu, to tam mozna pytac o polskiego tlumacza???
Bo ja jechałam do kolezanki, ona ma polskie biuro pomocy, no i ostro ze mnie zdarla 15 funtow za telefon!!!!!. A wczesniej pisala mi ten list odwolajacy za 10 L.
Wiec pytam na przyszlosc, bo moj brak jezyka sporo mnie kosztuje
a ja mam parowar i sobie chwale-mamy tefala i pojemniki sa tak zrobione ze chowasz jeden w drugi i nie zajmuje tyle miejsca:-) i przydaje ni sie teraz do robienia amelkowych obiadkow ale nie powiem-opcja szybkowaru mnie kusi i ten grill cos tam(chyba ten co go w tv reklamuja) tez mi sie podoba i musze sie namyslic co kupicaaaa to mnie sie pomylilo my kiedys kupilismy parowar![]()
Parowar Adler AD634 INOX - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje nie polecam nikomu tylko miejsce zajmuje![]()
:-)