Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zadzwonilam mu to przyjechal taxowka i zamknal dom a ja musialam jechac od niego klucze odebrac
w przychodni mi pani powiedziala ze nie wchodzi sie ot tak sobie do przychodni bo widac ze z mala nie tak zle bo sie usmiecha
moge dzwonic rano miedzy 8-9 bo wtedy umawiaja na emergency wizyte
a jak dzwonilam do nich 3 razy w zeszlym tyg to mieli takie godziny ze ja akurat w drodze do pracy jestem a lukasz z mloda w drodze do domu
no nic...naszpikowalam ja kolejna dawka nurofenu i oby do jutra dociagnac ehhh
moze jednak obejdzie sie bez antybiotykow jutro
odrazu inne dziecko sie zrobilo i jakas weselsza jest...oby nocka byla bez problemow

a ja znalazlam cos co mnie interesuje :kRYMINALISTYKA kursy dla doroslych z certyfikatemA ja sie pochwale jestem na dobrej drodze, wybieram sie do szkoly, na angielski, Justyna powiedziala mi troche o co tu chodzi, Dziekuje jeszcze raz:-)

tylko cz\y ja zdam ILTS na poziomie 05??!!
taki jest wymog zeby zaczac te kursy
Adult Education - Class Details angielski mam dobry ale kiedy ja ostatnio na jakims egzaminie bylam??!
stres by mnie tak zjadl ze zaczela bym gadac po rosyjsku(choc tego jezyka ni w zab nie znam) hehehehe;-)