reklama

Mamy ze Szkocji

No dziewczynki a mi właśnie dzisiaj przyszło pismo ze Stevensona że zapraszają mnie na egzamin wstępny 2 września no więc muszę się pouczyć bo chcę go dobrze zdać żeby się do wyższej grupy dostać bo kiedyś gramatykę znałam dość dobrze ale się uwsteczniłam i musze nadrobić:)
Cieszę się że ide bo też chce jakiś egzamin zdać żeby lepszą pracę znaleść no i szukam ofert na sprzątanie bo poszłabym na pare godzin szczegolnie chciałabym prywatne domki no ale nie wiem jak taka fuche dostac ??

Misialula dziękujemy no dzisiaj już 4 miesiące:)

Azorek
szkoda słów normalnie przecież ma taką temp z jakiegoś powodu chyba że to ząbki??

reklama
No fajnie macie dziewczyny z ta szkola,ja kiedys tez chcialam isc ale nie mialam za duzo czasu i od razu z pracy do szkoly musialabym leciec a mi sie juz nie chcialo,a teraz tez nie mam jak a poza tym pewnie dlugo tu juz nie posiedzimy wiec nie ma sensu zaczynac,ciesze sie ze chociaz do pracy wrocilam jutro pierwszy dzien w drugiej pracy i fajnie bo tez moge z malym isc,oby tylko Piotrus zachowywal sie tak jak ostatnio:)
Isabell gratuluje pierwszego zabka:)
To dobrze Emila ze Asia tak ladnie je a ten baby rice to malo dzieci chyba lubi,moj tez nie chcial na poczatku dopiero chyba jak mial 8 miesiecy

ten baby rice to ja teraz dodaje tylko zeby jej obiadki zagescic co by ciagle zupki nie spijala:-):-D a kaszki zjada ze smakiem ...za serki typu munch-bunch (czy jakos tak) albo petitki to dala by sie pochlastac hihi:-D a jak ostatnio wcinala rogala z dzemetem to myslalam ze wyjdzie z siebie z radosci hahaha a ile mycia i sprzatania po lepkich lapkach mialam:szok::sorry2: dzieci lubia slodycze i dla tego karmienie zaczynac sie powinno od warzyw podobno zeby dzidzia poznawala inne smaki za nim da sie cos tak slodkiego:blink: u nas tylko jest problem z jedzeniem rybki...ale to chyba po mnie bo ja nie jadam zadnych owocow morza:zawstydzona/y::sorry2:

Witam
Noc to tragedia. Wróciłam ze szkoły po 21, Maja spała i zaraz się obudziła z wrzaskiem i tak płakała i wrzeszczała do 1.30, a do 3 nie spała, pospała godz u mnie na rękach i jak ją chciałam odłożyć to wrzask, obudziłą się po godz i do 6.30 znowu wrzask, zasnęła na 30 min i znowu to samo. Ani goraczki ani nic. Najpierw myślałam ze zęby, potem że brzuszek bo dopiero jak zrobiła kupe to się uspokoiła ale była już też wtedy po 2 dawce nurofenu, po 3 zatkał jej się nos i nie mogłą oddychać. Teraz sama nie wiem czy zęby i dlatego ma katar ale chyba za duzy ten katar jak na zeby, czy cos zalapala. Masakra dziewczyny, dzisiaj to 6 noc z rzedu ktorej nie przespalam normalnie (no dzisiaj to wogle). Jestem zmeczona i bolą mnie barki i ramiona bo cały czas musiałam ją nosic

Ewa rośnie ci ten maluch, już ma 4 miesiące.
Tak tak mamy w końcu pierwszego zęba.
Misialula powiedz mi czy ten 5 litrowy szybkowar jest wystarczający na cały obiad? Ma on tam jakieś sitka w środku, żeby jednocześnie włożyć np ziemniaki i mięso/

isabela wspolczuje nocki. mi patryk wczoraj wieczor tez sie darl okropnie przez jakies 2 godziny, bo bolal go brzuszek. juz sama nie wiedzialam co z nim robic bo nawet noszenie nie pomagalo a masowac brzuszka nawet nie pozwalal.. wkoncu po 21 wsadzilam go do wanny , siedzial tam pol godziny wymoczyl sie i wszystko mu przeszlo :) dzis rano zrobil taka kupe ze hoho.

gratuluje zabka alboo juz wsumie 2 zabkow :D teraz to ci sie dopiero zacznie.

witam.temperaturka u mlodej jak na razie ponizej 38:-D uffff kolejna dawka nurofenu byla o 3.20 nad ranem:baffled:
Isabell to ja tak mam z moja amelka ze sie wydziera jak by ja cos bolalo-raczej nie na zeby:zawstydzona/y::-(.u nas zaczelo sie nasilac po tym jak zaczelam prace wiec chyba mloda ma jakies leki albo cos takiego bo lekarka twierdzi ze mloda zdrowa...:dry:

HEJKA JESLI KTOS Z WAS ZNA KOGOS Z KOMUNIKATYWNYM ANGIELSKIM I CHECIA PRACY RAZEM ZE MNA W COUNCILU NA WIECZORY OD PON DO PIATKU DAJCIE MI ZNAC JAK NAJSZYBCIEJ!!PRACA OD 17-20 I W PIATKI OD 17-19

Ostatnia edycja:
Anitha ja też podejrzewałam brzuszek ale sama nie wiem co dokładnie jej było, dzisiaj ma taki katar że hoho, może ją wczoraj gardło bolało, a moze wszystko naraz. Już od jakiegoś czasu gorzej mi sypia, chyba odkąd poszła do żłobka to się dużo częściej zdarza a weekendy jak ide do pracy to jest masakra. Sama nie wiem o co chodzi. Napewno muszę odpocząć bo już nerwowa się strasznie zrobiłam i czasami mnie ponosi. Myślałam że teraz mi pośpi a ja razem z nia a ona 40 min i wyspana

dzieci wiedza kiedy robic nam na zlosc! mi patryk tez zle sypia jak chodze do pracy , budzi sie wierci marudzi a czasem nawet sie drze, a jak mam wolne to budzi sie raz-czasem dwa. ostatnio obudzilam sie o 02.30 i az poszlam sprawdzic czy zyje bo tak pieknie spal...

moze rzeczywiscie Maje przewialo gdzies , zawsze slysze ze jak masz dziecko zdorwe to daj je do przedszkola :D albo teraz zaczna jej wychodzic zabki wszystkie na raz.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry