• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy ze Szkocji

Hej u nas tez pogoda sliczna,a Piotrus w koncu poszedl spac :-)
U nas Piotrek przechodzi ciezki okres,probuje chyba nas wycwiczyc ale jestem twarda i jakos musze to przetrwac:-D cos tylko mu sie nie spodoba to od razu ryk,pisk i na podloge a mialam nadzieje ze nas choc troche to ominie:-D juz czasami to mi glupio jak jestesmy np na placu zabaw gdzies mu nie pozwalam to dopieo sie dzieje,no czasami to mam juz dosc.
Dziewczyny zycze wam powodzenia w usypianiu,mam nadzieje,ze szybko osiagniecie cel bo wiadomo nie jest to latwe i czasami troche meczace.
Beti fajnie 2 zabki:tak: ja juz slyszalam od znajomej szkotki ze juz pare razy zdarzylo sie ze dzieci urodzily sie z zabkami:-)
Dziewczynki mam pytanie gdzie kupujecie buciki dla dzieciaczkow?znacie jakies fajne sklepy oprocz Clarks?

reklama
he

izabell, to pisz jak ci sie w tym robi obiadki.

U mnie baardzo szybko:)
wspolczuje ci problemow z zasypianiem.ale musisz byc twarda.

jussta, jak Natalka zachowywala sie w zlobku??

Ostatnia edycja:
justa czytalam ta ksiazke i wiem ze chodzisz do dziecka tam i spowrotem dopuki nie zasnie.. tyle z moj polezy (pobawi sie) w lozeczku a pozniej jest juz ryk. raz probowalam klasc go tak co chwile ale jak zaczol mi sie zanosic to odpuscilam. on jak juz zacznie sie drzec i wezne go na rece zeby uspokoic to juz sie nie da wlozyc spowrotem... mi usypianie nie zajmuje dlugo 5-15 min.

pogoda dzis super. dominik tak sie wylatal ze po powrocie jadl wszystko co wpadlo mu w rece :) po chwili nalalam zupy i pytam czy chce ale juz nie kontaktowal... polozylam go na sofie i to byl chyba rekord w zasypianiu 20 sekund!!!!!!!!!!!!!!!!! hahaha gorzej jak sie obudzi

Misialula ja narzie gotowała w halogen oven i jestem zadowolona, wczoraj robiłam wołowine a dzisiaj pulpety i ziemniaczki, kombiwar dostałam dzisiaj i zrobiłam w nim zupę, zrobiła się bardzo szybko. Właśnie jak długo gotujesz zupę i co jeszcze w nim robisz? Może masz jakieś przepisy?
Ja dzisiaj Maje znowu uspałam w łóżeczku. Najpier krzyczyłam i wstaneła, ale ją znowu położyłam, złapała mnie za rękę i zasnęła

misialula Natalka mnie bardzo zaskoczyla swoim zachowaniem w creche bo przez 2 godziny nawet ani razu za mna nie zaplakala. W sumie to miala tam tyle atrakcji, ze moze nie zauwazyla, ze mnie nie ma :) A ja w tym czasie bylam sie na kursie kilka sal dalej :)

witam.dzis szczepilam Amelke :tak:prawie niec nie zaplakala:szok::-D:-D dostalysmyn kolejne ksiazeczki,paste,szczoteczke i jakies wierszyki rymowanki:tak::-Dpodalam jej flache i spi teraz:tak::-)a ja siedze i dlubie slonecznik--rzucam fajki wiec trzymajcie kciuki zebym tym razem doszla do rozumu i rzucila definytywnie:tak::crazy:
aaa i co do mojego jobseeker allowance-- dzwonie i mowia mi ze nadal moich payslipow nie maja!!:szok::wściekła/y:pytam jak to mozliwe skoro 23.08 bylam w job centre i babka wziela je ode mnie i powioedziala ze wysle!!:wściekła/y:no wiec jeszcze dizisiaj przed praca lece wyslac je faxem--zeby pozniej nie bylo zwalania winy na poczte:angry:

hej dziewczyny..powiedzcie mi-orientujecie sie ile czasu idzie list do Polski??kurde-zapomnialam mezowi powiedziec zeby to byl priorytet ;/ i nie wiem na kiedy dojdzie...a oczywiscie potrzebuje szybko...

reklama
Hej
Ale tu cisza dzisiaj. Ja posprzątała, zrobiłam obiad, byłam na spacerze ponad 2 godz. Coraz bardziej podoba mi się ten halogen oven, codziennie robie w nim jakiś obiad i za każdym razem jest super. Małą dzisiaj znowu uspałam w łóżeczku, tylko niestety musiała mnie trzymać za rękę.
b_eti ciężko powiedzieć, czasami priorytet idzie tyle samo co normalny list, w ciągu 5 dni powinno dojść

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry