reklama

Mamy ze Szkocji

Emilia gratuluję ząbka
Azorek współczuję, pocieszę Cię że ja mam to samo, myślałam że mnie coś dzisiaj trafi, już było dobrze a wieczorem młoda nos tak zapchany że masakra, albo leje się jak z kranu a ja podnięta po pracy i noc zarwana. Też jej zęby idą, 2 na górze. A co do kasy to wiem co czujesz, ja już się cieszyłąm że mam trochę oszczędności a tu po powrocie z polski trzeba było auto kupić, potem moje padło i tzreba było wymienić a potem to kupione padło i tzreba było kase władować, no i po oszczędnosciach a myśłałam że kredyt uda mi się wcześniej spłacić

reklama
Dzieki:)
Wiecie jak to jest nieszczescia chodza parami.A kasa to juz w ogole przeplywa miedzy palcami.
Moja siostra sie zareczyla:-):-)Moze teraz bede miala wieksza motywacje, zeby schudnac:-D

Na szczescie Asiula przechodzi zabki dobrze(odpukac).Gdyby nie ugryzla mnie ta szpila w palec to bym nie wiedziala:-)

A moj Piotrek ma tez taki katar ze szok i sama nie wiem czy to po tej szczepionce w 13 miesiacu ale chyba troche za dlugo albo zeby albo przeziebienie, w nocy masakra oddychac nie moze daje mu krople i probuje czyscic nosek ale maly nie za bardzo sobie daje,sprobuje dzis na noc powiescic pieluszke nasaczona wickiem moze to cos da i dzis siedzimy w domu.
Emila gratulacje dla siostry:-)

Gasiorek ja małą smaruje vickiem a oprócz tego daje kilka kropel kropli do inhalacji na poduszkę.
Moja Maja od kilku dni już nie płacze w żłobku, normalnie zostaje, do tej pory jak tylko ją brali na ręce to płakała a od kilku dni jest dobrze

hej... dziewczyny - mam pytanie...bo mój Klaudi od dwóch dni ma jakby biegunke...czy znacie cos na to tutejszego? robi kupki jakos ze 3 razy na dzien-ale raczej zadkie...ale brzuszek nie boli..nic innego wydaje sie mu nie dokuczac...
a w czwartek mamy do szczepienia..i nie wiem czy go szczepic...poradzcie..

b-eti w każdej aptece kupisz coś na d... chyba dioralyte. Nie wiem czy biegunka ma coś wspólnego ze szczepieniem ale jeśłi robi tylko 3 razy dziennie to raczej nic strasznego sie nie dzieje

reklama
Tak, rodzina mojego J jest tak porypana, że trzeba ich odpowiednio i odpowiednio wcześnie zaprosić a ja mam w du... dzwonienie do każdego odpowiednio wcześnie, więc zamówiłam zaproszenia, wyśle miesiąc wcześniej i już. Już przy chrzcinach się nasłuchałam więc teraz już mi się nie chce.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry