Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

W sobote robiłam na innym piętrze i nie umiałam się połapać co i jak bo nie znam tych ludzi, dzisiaj już u siebie ale z taką seniorką że lepiej nie mówić, równie dobrze mogłam być sama, bo i tak wszystko musiałam sama robić
więc zmęczona strasznie jestem. Wczoraj pogoda super więc po pracy siedziałam z dzieciakami na dworze, dzisiaj już niestety nie. Zresztą dzisiaj jak wróciłam to moje dzieciaki w piżamach były, mój mąż też. wyobrażacie sobie?
Godz 15 a oni jeszcze nie ubrani. Jutro też szybki dzień bo mam trochę spraw do załatwienia.
faktycznie weekendowa cisza
my w sobote troszke pospacerkowalismy a niedziele po domowemu spedzalismy
ehhh lato sie nam skonczylo juz:-(
przez caly dzien Amelkowna szlala,zero goraczki i wesolutka wiec padla nam zaraz po 21...a tu ni z tego ni z owego po 4 nad ranem lament
miala tak zapchany nosek ze oddychac nie mogla
lukasz ja wzial na rece zeby ululac a mloda chciala ze smokiem zasnac mu na rekach i skonczylo sie wymiotami
cholipka no juz bylo tak fajnie jak jej ta trojeczka wyszla i znowu to samo
wiem ze wylazi jej kolejna gorna trojka i ten katar to przez zabki
no to znowu zarywanie nocek bedzie ehhh
ehhh a kasy brak...w tym miesiacu nawet pozyczki nie moglismy zaplacic i dostaniemy wezwanie od komornika
pierwszy raz nie mam kasy na zaplacenie czegos ...normalnie zalamka