Gwiazdeczka u mnie też jest problem z kupką. Krystek wczoraj zrobił pierwszą kupkę od 2 dni!!! Oczywiście do pampersa do nocnika nie chce. Niby woła "mama kupa" ale siada i nie robi. Wstaje po 2 min i tak co chwile czasami to już wariuje bo nie zdążę usiąść a on znowu woła "mama kupa" i nic. Poszliśmy wczoraj na basen i znów zrobił kupkę. Nazbierało się tego przez 2 dni

. Ale bardzo się martwię, jak tak długo nie robi. A Ty się kochana nie przejmuj, że Twój synuś ma prawie 4 latka i jeszcze nosi czasem pampersa. Kochana każde dziecko ma swój czas. Jedne uczą się pewnych rzeczy szybciej inne później. Moi za chwilę kończą 3 i nie wiele mówią właściwie to kilka prostych słów. I też się bardzo martwiłam. Ale poszłam do logopedy w PL i powiedział, że nie ma powodu do obaw. Moi przedszkole zaczęli już półtora roku temu i po prostu języki im się mieszają. Trochę słów mówią po angielsku a troche po polsku.
Izabell kochana trzymaj się :-). Mogę sobie tylko wyobrazić jaka jesteś zmęczona nie ma nic gorszego jak choroba dziecka. Ale piszesz, że z Majeczką już troszkę lepiej, to dobrze. Oby z każdą godziną było lepiej. Dobrze, że lekarz dał skierowanie na badania. Na pewno będzie ok trzymam kciuki.
Emilia życzę wytrwałości. Moi chłopcy mieli roczek jak dostaliśmy mieszkanie. Więc wiem co przechodzisz. Ale uwierz mi, że jak już będzie po wszystkim i sobie usiądziesz z mężem w salonie z winkiem w ręce to zapomnisz o tym co teraz przechodzisz;-)
Menia26 BARDZO SERDECZNIE GRATULUJE CÓRECZKI!!! Niech rośnie zdrowa, którego życzę i tobie teraz szczególnie. Trzymaj się cieplutko:-)