reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy ze Szkocji

jestesmy jeszcze krotko 1 czerwca bedzie 4 miesiace ale jestesmy razem i jest ok
dziewczyna sie bardzo podoba mi tez bedzie jak juz staniemy na nogi:-):-):-)
A Ty mieszkasz w samym Glasgow?moze dlatego Ci nie podoba bo Glasgow nie jest zbyt przyjaznym miejscem:tak:A my praktycznie na wsi mieszkamy sasiadow mamy naprawde super lepszych juz chyba nie mozemy miec:-Di nie bardzo chcemy sie stad wyprowadzac ale chyba bedzie musieli bo tu raczej z hausingu nie dostaniemy:-(niestety a nikt narazie nie chce slyszec o wyprowadzce z Park Road;-)

reklama
Czesc kobietki ;-) wpadam na chwileczke zlozyc Wam zyczonka.

Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Matki kochane
178.jpg

hej kochane,

co slychać? ja niestety jeszcze z brzuchem:-( nic się nie dzieje oprócz tego klucia w szyjce. już dostaję na psychę, bo ja bylam pewna, że urodzę wcześniej a tu nic.
jeść mi się strasznie chce i tyle, naprawdę pożeram ogromne ilości:szok: ale cóż raz nie zawsze

buziaczki

ISUNIA ja czuwam nad Wami, ciagle podczytuje ale tak jakos nie moge sie znowu wkrecic :-( nie wiem czemu
Asia ty jeszcze z brzucholkiem a ja juz myslalam ze juz tulis swoje cudo, hmm za dobrze mu u Ciebie :tak:
Basiu trzymam kciuki zeby benefity szybko sie zmaterializowaly :tak:wiem co to znaczy nie miec kaski, mielismy trudny okres tutaj ale cale szczescie minal i tobie zycze tego samego
Ludi ja kocham Szkocje moze ty tez pokochasz ;-) fakt sluzba zdrowia ma inne podejscie do pacjenta ale trzeba sie do tego przyzwyczaic.

DZIEWCZYNKI!!!
Wczoraj nie mialam dostepu do netu wiec zrobie to dzis:
ZYcze Wam wszystkim mamusią tym obecnym i przyszlym wszystkiego naj...z okazji dnia matki:-):-):-):-)

Asiu
jeszcze troszke i ok bedzie:tak::tak::tak:
JUSTYNA170979 pisz pisz z nami a nie sciemniasz tu ze wkrecic sie nie mozesz:-p
Iza dzieki za rady:-):-):-),ja jestem optymistka i wiem ze w koncu ok bedzie,musi byc nie ma innego wyjscia.
A u Ciebie coz hormony maja prawo ale wszystko w koncu minie:tak:
Dla moich dziewczyn nie pojscie do szkoly to kara a w Polsce to odwrotnie:-D:-D:-D
Na podworku tez ganiaja ze szkotami caly dzien jak maja wolne takze sa happy
jeszcze jakby tak mogly czesciej z mamusia na jakies zakupki ciuchowe no to bylo by juz w ogole;-)super!

A u nas jakis dziadoski wirus panuje tzn w sumie najgorzej mial maz od piatku ma biegunke ale dzis juz pojechal do pracy ,najgorzej to bylo w piatek,w zyciu takiego czegos nie widzialam.No i mlodego tez ze dni pomeczylo ale z nim juz ok.

witam kochane,

basiu - co to za wirusy panują?:-) dobrze, że już się lepiej czujecie

isuniu - ja też strasznie przechodzilam ciążę, jeżeli chodzi o hormony i humory z tym związane. biedne my kobiety;-) mój M ostatnio przyszedl zadowolony, ja mu się pytam, dlaczego się tak cieszy, a on że szczęśliwy jest, bo niedlugo się zmienię jak maleństwo się urodzi (czytaj nie będę nerwowa).

jutyna - no widzisz ciągle w ciąży, najgorsze dni mnie teraz czekają, ta niepewność

jakoś nic mi się nie chce dziś, zrobię sobie dzień leniwca:-)

reklama
hej to dobrze, ja lubię leniuchować:-):-)

Basiu - będzie wszystko ok, dobrze, że jesteś optymistką.

Ja mam lekkie zalamanie, ale coż czekam. Dziś jadę znów na spotkanie z babkami ze szkoly rodzenia, a mówilam im w zeszlym tyg że już nie przyjadę, bo będę z dzidzią. a tu nic. a lepsze to niż siedzieć w domu i rozmyslać.

Izunia - a Ty zapisalaś się gdzieś do szkoly rodzenia? ale chyba nie potrzebna Tobie bo już jedno dziecko masz.

Do góry