reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

Witam z rana
Dziękuję za gościnę, Azorek, było bardzo fajnie, ale następnym razem będę piła po prostu piwo, bo wino coś za szybko mi uderza do głowy :-D Moja też była zachwycona Amelką, wreszcie inna dzidzia, nie ta z lusterka :-D:-D A po przyjeździe do domu moja szkraba miała taki apetyt, że zjadła 300 ml mleka i jeszcze herbatką popiła :szok::szok::szok::szok:
Sałatka była super, więc, Gwiazdeczka, masz na co czekać... :-)

No, my na nogach od 7mej. Myślałam, że pośpię choć do 9tej po tej wczorajszej wielkiej kolacji, ale moja dzidzia miała inne zdanie na ten temat:sorry2: I teraz ćwiczy głos na macie. Aż się zdziwiłam wczoraj, że taka cichutka była u Azorka, bo prawie całą drogę w autobusie prześpiewała ;-)

reklama
Dobry wszystkim:) Moj plan przestawienia Natusia jakos sie sprawdza.. Dzis przed 8 juz wstalismy a polozyl sie o 21. On juz szaleje a ja jakas pitoma:) No coz... przyzwyczaje sie znowu do wczesnego wstawania:) Herbatka i sniadanko na stole:)
Dzis maz w pracy... trzeba sie jakos zorganizwoac w sobote:)

Witam wszystkie mamusie:) ja juz od 7 rano na nogach. Mala siedzi i oglada bajke a ja juz naszykowalam sie do pracy i popijam kawke. Dzis zaczynam wczesniej aby dluzej posiedziec z A bo ma caly weekend wolny:-)
Magdziarz juz kilka dni ci tylko zostalo:-) trzymam za ciebie kciuki:-)

Czesc dziewczyny,
wrocilam.Postaram sie cos poczytac:) ale mam taaaakie zaleglosci
Czy wiecie moze gdzie Ejdzejka dostala mieszkanko???
Dzieki za zyczenia!

Hej Emilia:) Ja wiem, dostala tymczasowe, niedaleko, ale jak bedzie chciala napisac cos wiecej to pewnie sama to zrobi ;-) pozdrawiam - udany pobyt gosci ?

A ja się właśnie wqrzyłam, delikatnie rzecz ujmując
Jakieś dwa tygodnie temu gadałam ze swoim landlordem, żeby zabrał mi z mieszkania stół, bo mi tylko zawadza. On powiedział, że nie ma gdzie, i że skoro mi niepotrzebny, to mogę go wyrzucić, oddać, cokolwiek. Więc umówiłam się z Misialulą, że jakaś jej koleżanka weźmie sobie ten stół. Dzwonię dziś do landlorda, coby zdziwiony nie był, a ten do mnie "Nie, nie oddawaj, ja go zabiorę i wstawię do innego mieszkania" :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ręce mi opadły. Powiedziałam, że głupio tak teraz, skoro już kogoś znalazłam. No on na to, że mu przykro :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jemu przykro, ale to ja wyszłam na idiotkę i aż mi wstyd, a znając życie mebel mi będzie zawadzał przez następny miesiąc albo i dłużej
Ech....

Idę chyba na spacer, żeby ochłonąć

Vampiria nei dziekuj za goscine :-) to ja dziekuje za odwiedziny i mily wieczor:-):-) moze sie ajkos dogadasz ze swoim lubym zeby sie mloda zajal za tydz w sobote lub piatek i se dzien kobiet odbijemy na wychodnym??:tak: zeby do jakiegos baru wyjsc do ludziofff hihi
Emilia milo cie czytac:-) butki mam odlozone i czekaja w szafie bo amelka chciala je zakladac hahaha:-D
ja sobie wlasnie zrobilam dluuuuga kapiel heheheh prawie godzine siedzialam i sie moczylam:-)zamknelam sie na klucz w lazience bo mloda juz sobie sama umie drzwi otwierac:szok: a tydzien temu jeszcze ledwo do klamki dosiegala :sorry2::confused:
wlasnie popijam herbatke z miodkiem i cytrynka bo mnie naszlo:-)

Dzieki dziewczyny
Azorek mysle sroda?piatek?
A u mnie nie dosc ze wstawalam o 3.30 rano zeby odwiesc gosci na lotnisko\(byla fajowa goscina:) to jeszcze jakies mlotki urzadzily sobie impreze nad nami od 21 do dzis ok13????Wydaje mi sie, ze to mieszkanko jest wynajmowane dla turystow.Masakra,zwracalam im uwage kilka razy(21,4 rano!!!,dzis o 11)i dupa.Ale jak wrocilam z zakupow okazalo sie ze ktos zadzwonil na policje:):):) wlasnie wyszli,powiedzieli ze jeszcze jedna skarga i imprezowicze wylatujA!!!!!

Emilia nie zazdroszcze nocki z imprezowiczami:no::dry: jak chcesz w srode podjechac to dopiero po 14 bede w domku. na piatek nie mam jeszcze planow wiec pasi caly piatek:-) i co z tym dniem kobiet kobietki?? ja sie tak dopominam bo fajnie by bylo zebrac babiniec i wysc chocby na jedno piwko czy soczek taka ferajna:tak:

reklama
Bardzo pasowalby mi piatek rano,Dzien kobiet spedzam w pracy 11.30-5.Niestety pt, sob, niedz wieczorem Romek pracuje wiec ja z piwka odpadam:(

Do góry