reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Gwiazdeczka no to też masz z tym swoim dzieckiem
Bzyczek to daj znac, a na kawkę chetnie ale Wedy to twój mąż raczej się nie wyśpi, ja do ediego też się dołanczam
Gizel ja wpłacam obydwojgu po 10

Gwiazdeczka oj zebyś ty wiedziała jak ja bym zjadła takiej kiełbaski z grilla ummmniam:-)
IzabellL mój mąż jak już zaśnie to śpi jak zabity, poza tym śpi z zatyczkami w uszach na górze a my sobie będziemy siedziały na dole w livingu więc luzik. A jak by już na prawdę było bardzo głośno to przymkniemy drzwi i będzie ok. Dam Ci znać wieczorem i ewentualnie się na coś umówimy. Jeśli masz jakąś koleżankę, która chciałaby dołączyć do nas jutro czy do reinforest czy do mnie na kawkę to ja nie mam nic przeciwko:-)

gwiazdeczka - chyba zle sie okreslilam:) fajnie to wyglada z opisu na stronce:) Nigdy tam nei bylam.. a w tym w edim tez nie bylam nigdy:) wiec.. nie mam porownania:)
Chyba trzeba sezon grilowy rozpoczac... bo tylko na smaka tu robicie:) mniam mniam
W ogrodxzie wywalilam juz troche chaszczy...ale nie idzie wszystkiego zrobic na raz:) Nati spi jeszcze.. ide dolaczyc do niego na chwilke:)

bzyczek kolezanke mam ale ostatnio dzieciaki byly chore iwec sie jej zapytam co i jak i dawaj znac jak nie rainforest to wpadniemy do ciebie

izabellL jak tylko bedę coś wiedzieć to od razu dam znać. Co prawda mąż wstał ale pojechał na lotnisko do ediego po rodziców naszych znajmych.
Wziął Krystuszka ze sobą a Aleksio zosatał ze mną. Czekamy na fizjoterapeutę. Ale tak tu cisza, że aż dziwnie. Zazdroszczę mamom z jednym dzidziusiem;-)

no salatka zrobiona, mloda pospala wiec ja nawet chwile poprasowalam:-):-D
chlebek upieczony mmmmmm pachnie w domku i korci a jeszcze goracy hehehe:-D
mam siniaka po dzisiejszym pobraniu krwi:baffled:mam takie zrosty po szpitalach ze babka szukala jak sie wbic w zyle:baffled::dry: ciekawa jestem czy jak sa te kremy na blizny czy to by pomoglo na te zrosty?? wie ktos moze?? wiem ze glupie pytanie ale za kazdym razem jak maja mi pobierac krew czy zakladac welfron to szukaja miejsca do wklucia i wiecznie mam siniaki. w pl babka mi wogole wbila igle "na sile" i mialam meeega krwiaka prze zmiesiac:dry::baffled:

teraz dopiero zaczynam sie martwic co te wyniki pokaza a kazli dzwonic dopierow czwartek po 15:nerd: chyba ze cosik bedzie niepokojacego to sami zadzwonia do mnie. mam nadzieje ze nic powaznego i da sie tylko jakies tabletki moczopedne tylko i bedzie git.

reklama
Do góry