Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-)azorek 84 mam nadziej ze podrzucisz jutro troche salaatki hehhe o ile nie zjecie
a moj alan wziol dzis kredki swiecowe poszedl do swojego pokoju obgryzal te kredki i plul na podloge olaaabogggaaa a myslalam ze juz nie bedzie miec takich pomyslow :-) potem kwiatka z doniczki wywalil co za dzien
wiecie co ale to wszystko nic bo sie posprzata czasem dzieci maja gorsze pomysly np poszlam z moim alanem do lekarza w sylwestra bo kaszla wiec lekarka go bada normalnie najpierw uszy jedno potem drugie i moiw ze on ma pilke w uchu 
a ja szok mowie coo>>>??? jak skad ??? i tak tzreba bylo do szpitala jechac zeby mu wyciagali bo juz gleboko byla a jeszce lekarka chciala penseta wyciagnac i go skaleczyla w ucho wiec juz sie bal i krzyku bylo co nie miara :-( okazalo sie ze byla to mala kuleczka ze steropianu od kiedy on mial ja w uchu nie wiem do dzis