reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy ze Szkocji

ciezko za wami nadazyc :) jak juz nadrobie co piszecie to nie mam czasu odpisac...

isabell jesli chodzi o zastrzyk to niewiem czy juz moge cos stwierdzic bo mam go 2 dni dopiero , ale jak narazie czuje sie normalnie :) zobaczymy jak bedzie z okresem...

reklama
:no::-)azorek 84 mam nadziej ze podrzucisz jutro troche salaatki hehhe o ile nie zjecie :D jaka saltke robisz daj przepis moze i ja cos wymysle ??:D;-):tak: a moj alan wziol dzis kredki swiecowe poszedl do swojego pokoju obgryzal te kredki i plul na podloge olaaabogggaaa a myslalam ze juz nie bedzie miec takich pomyslow :-) potem kwiatka z doniczki wywalil co za dzien :wściekła/y: wiecie co ale to wszystko nic bo sie posprzata czasem dzieci maja gorsze pomysly np poszlam z moim alanem do lekarza w sylwestra bo kaszla wiec lekarka go bada normalnie najpierw uszy jedno potem drugie i moiw ze on ma pilke w uchu :szok::szok: a ja szok mowie coo>>>??? jak skad ??? i tak tzreba bylo do szpitala jechac zeby mu wyciagali bo juz gleboko byla a jeszce lekarka chciala penseta wyciagnac i go skaleczyla w ucho wiec juz sie bal i krzyku bylo co nie miara :-( okazalo sie ze byla to mala kuleczka ze steropianu od kiedy on mial ja w uchu nie wiem do dzis :szok:

Hej dziewczynki:-) ale dziś pogoda ble tak nie przyjemnie. Ja dziś pospałam bo wczoraj poszłam wcześnie spać. Chłopaki już wrócili z przedszkola i jacyś dziwnie spokojni są. To chyba cisza przed burzą;-)
Gwiazdeczka i Martika renforest jest na prawdę super bardzo lubię to miejsc. Moje dzieci także wybawią się wybiegają wracją do domu zadowoleni. Bardzo polecam.
IzabellL pogadam jeszcze z moim mężem może nie bedzie się bardzo rzucał, że znów nie pośpi. Wiesz on cały czas na nocki pracuję, codziennie wstaje po 2 godz, żeby zawieźć chłopców do przedszkola i potem czeka, żeby ich przywieźć. A po południu zawsze coś a to fizjo a to coś tam i w efekcie śpi po 4-5 godz i to z przerwami. Dam Ci znać po południu. A jeśli by nam się nie udało z renforest to może przyjedziecie do nas na kawkę i soczek? Zapraszam.

a salatke robie o taka teraz:
plastry ananasa z puszki, troche miodku, piersiory qrczacze, kapusta pekinska(albo podobna;-)), przyprawa 5 chinskich ziol(czy jakos tak),qqrydza z puszki, ryz ugotowany. ananasa obtaczam w miodzie i podsmazam na patelni az sie zrumieni, na tym co zostanie po ananasku podsmazam qrczaka pokrojonego w kostke i z tymi przyprawami chinskimi. wszystko do jednego gara dodaje, mieszam i albo tak jak jest na sypko jem albo ze 3 lyzki majonezu dodaje. :-) dzisiaj dokroilam jeszcze pomidorka bo mi jakos za malo kolorowa byla;-):-D:-D

ps Gwiazdeczka zrobilam oooooooogggggggrooooooooommmmmna miche tej salatki wlasnie z mysla ze do ciebie sie wpraszam jutro wiec wejsciowka bedzie :D

gwiazdeczka - niezla ta przygoda sylwestrowa:)
Widze ze sporo was do tego rainforest chodzi... fajnie to wyglada.. ale ciut daleko;(
U nas ciut slonca sie pokazalo.. to ide szybko do ogrodu puki maly spi:)

mamusie z ediego wy mam nadzieję nie zapomniałyście, że jak tylko zrobi się cieplej to my mamusie z airdrie i coatbridge a może i glasgow odwiedzamy Was?!. Także róbcie sałatki i sałateczki bo jak przebędziemy taką drogę do Was to głodne bedziemy:-D

reklama
Do góry