reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
gwiazdeczka27 rainforest jest w moterwell
martka82 wrainforest jest super jest olbrzymia sala,widna i jest cieplutko moje wrażenie bardzo pozytywne znów się tam wybieramy w czwartek z doty i isabell może ci pasuje i wybierzesz się z nami,a tak wogóle gdzie mieszkasz? twoje dzieciaczki jak najbardziej nie będą się nudziły polecam

justysia 1 dzieki juz wiem moze tez sie tam wybiore moj alan uwielbia takie miejsca;-) magdziarz uwierz mi nie powiesz tego ze macierzynstwo to cudowna i latwa sprawa :-D:-D:-D ;-)

magdziarz uwierz mi nie powiesz tego ze macierzynstwo to cudowna i latwa sprawa :-D:-D:-D ;-)

Kiedy mi wcale nie chodzi o to, że to 'cudowna i łatwa sprawa', bo wiem, że tak nie jest ;) Ale np ten fragment: "Jednak matki i ojcowie upierają się, że radość jaką daje im bycie rodzicami rekompensuje zmarszczki i siwe włosy"... Moi Rodzice też tak mówią-wychowali 6 dzieci, teraz każde z nas jest juz dorosłe, ale zawsze cieszyli się rodzicielstwem pomimo tego, że nie zawsze było różowo. A autor/autorzy artykułu twierdza, że to zwykłe oszukianie.. Ja tam wolę wierzyć Rodzicom :)

ja juz po badaniach :tak: qrna 5 prubowek napelnionych hehehehe ale se narobilam hihi ale przynajmniej lekarka wziela powaznie moje obawy i gadanine:tak::-D:-D

Magdziarz ale trafilas z tym artykulem hahahaha wracalam z przychodni i kolo bloku juz na boisku wysadzilam mloda z wozka zeby szla na nogach. po 3 min buuuuuuuuuuu na raczki to ja do wozka wsadzilam. jak nie to nie ale nosic nie bede-ciezka juz jest:tak: a ta w ryk:baffled::confused: i wyla tak az do samego domu:dry: no nic w domu spokojna juz byla...zaczelam sciagac pranie wiec nie widzialam co robi...wchodze do sypialni a on calego kubusia marchewkowego rozlala na dywan:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y: noszzzz myslalam ze padne odrazu:no: wypralam wykladzine (jasna mam taka troche brudna biel;-)) i poszlam do kuchni na te moja salatke szykowac i dalam mlodej qqrydze do kubeczka zeby jadla. ta sie rozsiadla oczywiscie na srodku kuchni,chwile podziubala qqrydzke a pozniej wywalila wszystko na podloge i z rozbawieniem rozdeptywala:szok::szok::szok: qzwa ledwo poludnie jest a ja mam dosyc:wściekła/y: no rece mi odpadna kiedys i ciekawa jestem co wtedy hehehehe

ale i tak ja kocham ponad zycie wlasne:-):-) i radosc mam z tego ze takiego niesfornego robaczka wychowuje na czlowieka myslacego:-D:-D kiedys mi sie to uda moze heheheheh na razie niech rozrabia przeciez ja tez nie bylam grzeczna i ulozona od urodzenia tylko rodzice pokazali i nauczyli co i jak:tak::-):-)
i tym optymistycznym akcentem zegnam sie i zawijam do kuchni salatke konczyc:-D:-D

reklama
Martka tak dostałam wysłałam ci widomośc na gg
Doty to chyba taki okres, ze dzieciaki co chwilę cos łapią
Ja już byłam na zakupach, kupiłam kilka rzeczy do ogrodu w homestore, super pierdułki tam mają, pewnie znowu sie wybiorę tylko niech mój wróci i ogród mi posprząta.

Do góry