gwiazdeczka27
Fanka BB :)
doty86 super to jest dzieki za linka :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
] będę wielką kłamczuchą 

;-)magdziarz uwierz mi nie powiesz tego ze macierzynstwo to cudowna i latwa sprawa;-)

qrna 5 prubowek napelnionych hehehehe ale se narobilam hihi ale przynajmniej lekarka wziela powaznie moje obawy i gadanine

a ta w ryk
i wyla tak az do samego domu
no nic w domu spokojna juz byla...zaczelam sciagac pranie wiec nie widzialam co robi...wchodze do sypialni a on calego kubusia marchewkowego rozlala na dywan

noszzzz myslalam ze padne odrazu
wypralam wykladzine (jasna mam taka troche brudna biel;-)) i poszlam do kuchni na te moja salatke szykowac i dalam mlodej qqrydze do kubeczka zeby jadla. ta sie rozsiadla oczywiscie na srodku kuchni,chwile podziubala qqrydzke a pozniej wywalila wszystko na podloge i z rozbawieniem rozdeptywala

qzwa ledwo poludnie jest a ja mam dosyc
no rece mi odpadna kiedys i ciekawa jestem co wtedy hehehehe
kiedys mi sie to uda moze heheheheh na razie niech rozrabia przeciez ja tez nie bylam grzeczna i ulozona od urodzenia tylko rodzice pokazali i nauczyli co i jak
:-):-)