reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
IzabellL mnie też. Raz w tyg chociaż mąż się wyśpi po nocce. Akurat w soboty otwierają od 10 już sprawdziłam więc może się umówimy tak na 9.30 pewnie nam chwila zajmie z zainstalowaniem fotelików i potem wyruszymy. Co do czwartku to raczej nie dam rady bardzo żałuję ale chłopcy są w przedszkolu do 11.30 a i tak więcej ich nie ma w tym przedszkolu niż są więc nie będę ich zabierać. A jak sądzę pewnie Wam pasowało by tak jak ostatnio. Ale może innym razem znów spotkamy się we czwórkę jak nie w reiforest to u mnie na kawce :-)

bzyczek kurczaczki własnie sobie uswiadomiłam ze przecież w sobote ja mam dwójkę dzieci wiec nie bedzie jak sie zabrac do rainforest, nie zmiescimy sie. Szkoda bo samej to mi sie nie chce jechac

witam z rana kawak juz w polowie wypita:tak::-)
jak srode zaczynalam dzien od fotela u dentysty tak dzisiaj ide na pobranie krwi:baffled: dobrze ze wieczor mi odbije z nawiazka te moje poranki heheheh:-D
znikam do obowiazkow bo musze za godzinke ulotnic sie z domku
milego poranku zycze:-)

Witam
My też już po śniadaniu- Natalka, i po kawce- ja :-)
Moja właśnie weszła w etap piszczenia- tu ostrzeżenie dla ciebie, Azorek, bo piska nieustannie :-D Chyba się zmyję od ciebie wcześniej, żebyś Amelkową mogła spać położyć w spokoju, bo wierz mi, że przy tych ariach mojego dziecka nie zaśnie ;-)
Co jak co, ale głos to moja panna ma baaaardzo donośny, słyszę ją mimo przymkniętych drzwi, kiedy jestem na dole, a ona leży w sypialni na górze :szok::szok:
No, ja teraz skakam pod prysznic, trochę się odświeżyć po nocce:-)

czesc dziewczyny
IsabeLll dostalas moja wiadomosc:confused:?Przyjedziecie jutro?:-)
Gizel Jesli sie tam wybierzemy to tez bedzie nasz pierwszy raz:-),bo jeszcze nigdy tam nie bylismy:no:.

Mam pytanie do Was dziewczyny te ktore byly w Rainforest czy starsze dzieciaki tak jak moje,tez nie beda sie tam nudzic:confused:.Jakie macie wrazenia stamtad,bo chcielibysmy sie tam wybrac z dzieciakami.

reklama
Witam wszystkie mamuski:-) ja juz po kawce, ugotowalam juz zupke dla moich dzieci :-D a nie dlugo czas zbierac sie do pracy.. Dobrze ze wczoraj poszlam juz o 21 spac bo mala dala strasznie popalic. Nie umiala oddychac przez ten katar i teraz tez non stop jej leci. Probuje jej non stop czyscic ten nosek ale ta sie wyrywa i wrzeszczy:-(
Martka82 Mysle ze twoje dzieciaki nie beda sie nudzic. Jest tam duzo wspinaczek, duza zjezdzalnia, samochodziki, trampoliny itp dla starszakow wiec mysle ze beda mialy duzo radochy.
Gwiazdeczka rainforest jest w Motherwell a jesli chcecie zobaczyc co tam jest podaje linka Rainforest Adventure
justysia isabell to jak cos to jestesmy umowione na czwartek:-) justysia dzieki ze mnie podwieziesz:-) wezmiemy tylko przelozymy fotelik z mojego samochodu:-)

Do góry