reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
to przyjedz jeszcze mam paczki i nawet ciacho mam bo pieklam takie z jagodami :D:D a na jutro zrobie salatke z ryzem kurczakiem i ananasem :p

jedna str temu podalam ci linka do centrum ogrodowego:D

cześć dziewczyny Smacznego Dziś życze ciasta , pączka i Chrusta :) Ja zrobiłam z tego przpisu
  • mąka 2 szklanki
  • masło 1 łyżka
  • cukier 2 łyżki
  • jajko 1 szt
  • ocet 1 łyżka
  • śmietana 200-250 ml wyszły oki a pączki kupne :) no i co z tymi zwierzakami widze że tu nikt nie ma zwierzaków prócz jednego koteczka ? :) no i co robicie w wekend? bo widze że często sie umawiacie a tu nikogo na forum z Livingston nie ma ehhhhh
  • a może ktoś sie też wybierże ??
    W dniu 6 marca o godz. 15.30 w Broxburn (to już mała tradycja Szkoły bez Granic)
    odbędzie się BAL KARNAWAŁOWY DLA DZIECI

W programie konkursy i zabawy dla dzieci i rodziców, szalone tańce przy piosenkach dla dzieci oraz WIELKA LOTERIA FANTOWA
    i KONKURS NA NAJPIĘKNIEJSZE STROJE.

Azorek nie szukaj tlumaczen,tylko zagladaj do buzki, ale uwazaj zeby nie zjadla reki.
Mowilam Ci ze okres to byc nie moze, jeszcze zawczesnie, nic iinegoi jak zabki.:-)
Gratuluje kolejnego.

Kawka i paczusie były pyszne!!

Witam :)
a ja się muszę dzisiaj pochwalić- wyciągnęłam z dna szafy spodnie, które kupiłam 2 miechy temu tak trochę na wyrost i które po przymierzeniu w domu okazały się duuużo przyciasne :dry:.... Wyciągnęłam, przymierzyłam- i normalnie pasują :-D:-D:-D:-D Ależ jestem zadowolona z siebie :-):-) I to bez żadnej diety :-D:-D Spodnie w rozmiarze 8!!!! Humor poprawił mi się o 100 %

Azorek, winiaka już kupiłam, teraz mi jeszcze powiedz, o której mam do ciebie zawitać. Mi by pasowało tak po południu (17-18) ze względu na dziumdzię, którą będę ciągnęła ze sobą

Vampiria mi tez tak pasi bo moj robi wypad z domu po 17 wiec bedziemy same:-):-D:-D ja juz mu sie odgrazalam kiedys ze sciagne caly babiniec forumowy z dziecmi w jakis weekend jak on bedzie w domu hahahaha:-D ale szkoda mi go hihihi groze mu tak jak zaczyna marudzic jak stara baba:tak::-D:-D

jak bedziesz juz na przystanku i bedziesz wiedziala o ktorej masz autobus to pusc mi smska to wyjde na przystanek wtedy aaa i daj znac czy bedziesz wiedziala gdzie wysiasc wtedy...mozemy zrobic GPSa prze ztelefon:-) mmmm jakie winka masz?? ja dzisiaj lece do tesco to i ja dokupie.cobysmy nie wyschly;-):cool2: aaa i jak Twoj nie przyjedzie to wtedy jakos taxi czy cos sie zamowi bo autobusiekiem to sie bede martwic ze pomylisz przystanki ;-)

reklama
Do góry