gwiazdeczka27
Fanka BB :)
azorek84 ty jestes z justaa umowiona w sobote??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

chyba pisalam ci na gg ze mam kolezanke co ma synka miesiac mlodszego od mojej Amelkownyto z kim jeszzce tu w mojej okolicy ??/ dlaczego ty znasz z tad dziewczyny a ja nie hehehheeh???![]()
no to TV wylaczyc, wlaczyc delikatna muzyczke (nawet na radiu z gg masz takie odglosy natury albo jakies spokojne ballady), przyciemnic swiatelko (np lampka nocna ) i nie zabawa tylko usiasc,pokazac ksiazeczke (amelka i tak nie jest zainteresowana hehehe) ,obnizyc ton glosu i tak glosniejszym szeptem rozmawiac np. trzeba dziecku stowrzyc nastroj trocheazorek - to o 21 do sypialni to raczej bardziej na wicieszenie malego.. zabawa na lozku. Bo w salonie tv leci, swiatlo mocniejsze, dlatego go bierzemy do sypialni.. Ale i tak nie dziala bardzoBede go szybciej meczyc
. A propo spania...