reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy ze Szkocji

Anitha no jakos trzeba ten czas organizowac, niedlugo i ciebie nawiedze
Ewa gratuluje wlasnego interesu i trzymam kciuki zeby dobrze szlo
Martka chyba jednak sie skusze na ta sobote
Czy ktos jest chetny na piatek na rainforest lub basen?

reklama
witam z kawka:-) dziendobry wszystkim heheheh dzis poierwsza:tak::-D amelkowna wlasnie sie obudzila to sobie nie popisze ehhh czas zaczac dzien:tak::-) pogoda sie zepsula bllleeee:dry:
zostawiam kawke i ide do obowiazkow

kawa.jpg

azorek mmm kawka pyszna :D tez wlasnie pije :) patryk wstal dzis o 6.40 wiec tej nie pospalam..

isabell zapraszam jak tylko kuzyn wyjedzie.

Witam wszystkie mamusie:-) ja tez wlasnie przy kawce siedze a Nikola ladnie sie bawi:-) Dala mi nawet troszke pospac bo wstala o 7 rano:-) Pogoda faktycznie sie popsula ale miejmy nadzieje ze sloneczne dni jeszcze powroca..

wiecie co odkad wstajemy tak wczesnie z amelkowna to ja mam juz posprzatane,pozmywane,pranie wstawione,amelka nakarmiona jeszcze tylko odkurzyc i tyle:-) i ciesze sie zew wreszcie ja przestawilam i juz nie zasypia po 22 tylko najpozniej o 21:-D:-D

wlasnie szukam na necie jakiej salatki z ryzem i kurczakiem bo mi sie zachcialo:tak::-p
trzeba bedzie do tesco skoczyc po jakies produkty :tak::-)

Dobry wszystkim:) My juz tez po sniadanku. Dzis trzeba po paczki skoczyc do Ediego:)
azorek - moj maly tez chodzi spac nawet po 23. Kombinuje zeby go przestawic, zeby go budzic rano kolo 8 juz ( bo wstaje nawet o 10). Czy tobie wlasnie takie budzienie pomoglo go przestawic?

Zobena my wlasnie tak z Amelka mielismy ze wstawala pozno--plus taki ze i ja moglam sie wyspac ale co z tego ja siedze z nia wtedy prawie do polnocy:baffled::dry:
my stopniowo przesuwalismy jej drzemke za dnia zeby szybciej szla spac wieczorem i tez wlasnie budzilismy najpierw np o 09 rano i tak przez ok 10 dni pod rzad zeby jakas rutyne miala..jak przyszedl dzien w ktorym sama o 9 wstala to zaczynalismy po 3 dniach znowu o godz wczesniej ja budzic:tak: i tak znowu z 10-14 dni az sama zaczela budzic sie o 8:tak::-D i teraz to juz nawet moze miec drzemke od 16-18 a i tak o 20 kapiel i spac idzie:tak::-) troche to zajmuje czasu ale jak sobie pomyslisz ze to na przyszlosc dla Ciebi i dziecka to warto sie przemeczyc:tak::happy2:

aaa i warto po tej drzemce pomeczyc dzieciaczka tak ok 18 zaczac intensywne zabawy itp zeby sie maluch zmeczyl i sam zacznioe trzec oczka i polozy sie wczesniej. u nas to tatus biegal i gral w pilke z amelkowna heheheh

Nam to przez dwa udalo sie tak, ze tak przed 21 tatus idzie z malym do sypialni sie bawic.. co sie konczy placzem:) Dajemy mu sie wyplakac przez kilka minutek i zasypia na lozku:) I wtedy wstaje o tej 8 rano. Z ta drzemka popoludniowa... staram sie go dac wczesniej ale czesto mi sie nie udaje, maly po prostu niechce spac i tyle. Ale bede sie trzymac twojego sposobu.. moze i natus sie mi przestawi:)

dziendoberek i ja kawke pije z wami :D pozniej dzis bo alan pospal do 9 :-) i zanim was nadrobilam minelo pol godziny ;-) ja jestem za wszystkim za winkiem za dniem kobiet ale jak dla mnie to tylko weekendy pasuja :-(

reklama
a moj alan chodzi spac kolo 23-24 :-( juz nie wiem co mam zrobic ;-) czeto spi po poludniu kolo 4 do 7 ale nie jestem wstanie go dobudzic jak usnie on che sopac i juz :-(

Do góry