reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Hej dziewczyny:-) wiecie, że ja przez cały dzień nie miałam czasu zjeść pączuszka:-(. Bobki tak dają do wiwatu, że masakra. teraz mam chwilę spokoju bo wcinają kolację. Zjedzą wypiją przeczytam baję i sio spać. A ja siądę z winkiem w ręku i będę się delektować ciszą;-) no i oczywiście zjem pączuszka:tak:

hi dziewczyny długi dzień dziś miałam od rana na zakupach w glasgow ale udały się kupiłam parę fajnych rzeczy,emilka przespała się w wózku oł godziny i po południu już nie chciała spać więc wieczorem pewnie padnie wcześniej zwykle chodzi spać najpóżniej o 9tej więc mam jeszcze trochę wieczoru dla siebie.

Doveinred Gratuluje dzidziusia:biggrin2:
isabell ja niestety nie wybiorę się jutro z tobą mąż ma wolne i musimy małej zrobić zdięcia do paszportu.

dziewczyny może zorganizujemy znów wypad do rainforest w przyszłym tygodniu napiszcie czy wam pasuje no i kiedy ja już mam samochód więc mogę kogoś zabrać

bzyczek wszystkiego najlepszego nic się nie pochwaliłaś

jeśli chodzi o pączusie to bym zjadła owszem ale takiego z polski albo faworki mojej babci niestety nie ma ani jednego ani drugiego a poza tym to zaczęłam dietę trzeba zrzucić parę kilo przed urlopem

W końcu mam chwilę, żeby was nadrobic.
Martika ja nigdy nie słyszałam o takim worku
Anitha i jak po zastrzyku? No widzisz jakos trzeba sobie czas organizowac, 2 tyg było spoko ale teraz już mam dośc. A ty pogoń tego kuzyna i tez się spotkamy
Azorek super kawka, ja też taką chcę.
Co do chodzenia spac, to moja mala kiedyś też tak późno spac chodziła ale zaczęliśmy robic podobnie jak azorek i teraz najpóźniej o 20 jest już w łóżeczku i staramy się trzymac rutynę. 18-18.30 kąpiel, potem jeszcze zabawa i spac
Bzyczek z podwózką nie ma problemu ale 12 to dla mnie za późno, bo moja o 13 chodzi spac, a co z sobotą?
Doty a gdzie chodzisz do fryzjera?
Gwiazdeczka ja wiem ż e znajomi na ebay kupowali, poszukaj jakiegoś garden center
Justysia jeśli chodzi o przyszły tydz to ja oczywiście jestem chetna tylko że mi pasuje czwartek i piątek
Ja pączka to już z samego rana wciągnęłam, takiego domowej roboty, opiekunki mąż był w Polsce cukiernikiem, piecze przepyszne ciasta no i pączki zrobił. Moja mała już śpi więc ja zaraz idę się kąpac i sadam przed TV, moje seriale lecą

Justysia dziękuję bardzo:-)
IzabellL tak też myślałam, ze to będzie dla Was za późno. Pamiętam jak mówiłaś ostatnio, że mała chodzi spać. Sobota jest dla mnie ok nawet bardzo, nie mamy żadnych wizyt ani fizjo więc jesteśmy wolni cały dzień. Daj tylko znać czy na pewno poprosiłabym męża, żeby mi foteliki wyciągnął i jeśli to dla Ciebie naprawdę nie problem, żeby nas zabrać to możemy ruszać.

Dzisiaj to nie posiedze dlugo bo mala zlapala katarzysko i wlasnie probuje zasnac... zle jej sie oddycha i non stop musze do niej chodzic..:-( jutro do pracy a niewiem co dzisiaj w nocy mnie czeka...
Justysia jesli chodzi o rainforest w nastepnym tygodniu to ja bardzo chetnie (oczywiscie jak malej przejdzie) mi pasuje wtorek, sroda i czwartek
Isabell do fryzjera chodze do coatbridge do hair by sharelle. Przewaznie obcinalam sie u Mai ale teraz jest na urlopie i zapisalam sie do takiej mlodej czarnulki.. mam nadzieje ze bede zadowolona
Ide sie kapac i szybko spac:-) zycze milych snow:-)

hej woreczki na siusianie owszem są takie dla chłopców i dziewczynek ale tu takich nie ma mi mama wysyła z polski
isabell,doty obu wam pasuje czwartek żeby wyskoczyć do rainforest mi również pasuje więc możemy się umówić na 11 na miejscu

doty jak chcesz mogę cię zabrać
bzyczek a tobie pasuje?
izabell ja też chodzę do maji się ścinać i zawsze byłam zadowolona

moja niunia też już śpi a ja czekam na szpilki na giewoncie

reklama
Do góry