reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy ze Szkocji

azorek na pewno wszystko będzie dobrze. Trzymam mocno kciuki. niestety nie mam pojęcia czy kremy na blizny coś pomogą ale nie sądzę. Siniak to nie blizna, więc z logicznego punktu widzenia, chyba nie pomogą. Ale spróbuj w szmatkę, chusteczkę lub coś podobnego włożyć lód i w miejscu siniaka przyłożyć. Powinno trochę złagodzić. Ja mam ten sam problem. Ciężko się we mnie wkłuć a jak się uda to mam mega siniaka. Raz w PL baba mi tak chamsko pobrała krew, że dostałam zapalenia żyły, siniak jak cholera, ręka drętwiała a jak podnosiłam coś cięższego to wyłam z bólu. Musiałam pójść do lekarza i dostałam na to antybiotyk.

reklama
Macierzynstwo piękna sprawa!! Za zadne skarby nie zamienilabym mojego zycia na te przed ciazą. Dziecko duzo zmienia, upiększa:-D.
Mnie cieszy rola matki polki przygniecionej oczywiscie obowiązkami a co!:-D
Nie ma co sie ukrywac nie jest łatwo, no azorek i gwiazdeczka macie przygody, jeszcze wszystko przedemna.:baffled::baffled:
Ale i tak jest cudownie:-):-):-)
Magdziarz- obiecalam ci przescieradlo do koszyka, ale za nic nie mogę go znaleść!:no:
Chyba wynioslam do charity boxu.:wściekła/y:A tobie by sie przydalo.
wampiria- w sparwie stołu jesteśmy umowionę.

A patrzcie co ja znalazłam artykuł o mleku krowim.
I bądz tu babo madra i znajdz granicę.
Mleko

IzabellL mąż mnie zawiezie do reinforest więc możemy jechać. Jak się umawiamy. Może tak na 10. Spotkamy się na miejscu czy podjechać do ciebie albo ty do nas. Mnie wszystko jedno. Napisz do, której możesz tam zostać bo wiem, że na określoną godz musisz wrócić córcię położyć spać. Kładę się ok 22 więc jak byś przeczytała to dopiero po 22 to daj mi znać smskiem co i jak. Nawet jak odczytam rano to zdążę się zorganizować.
Misialula przeczytałam ten artykuł o mleku. Ale jakieś nie prawdziwe mi się to wydaję. Oczywiście każdy postępuję jak uważa ale w mojej diecie od zawsze było mnóstwo mleka i jego przetworów (choć nie jestem wege to nie jadam wędlin, kiełbas itp. ). I nigdy nie miałam nawet jednego z opisanych tam objawów. Od pół roku moi chłopcy rano i wieczorkiem wypijają szklankę mleka czy to z cacao lub z kaszą i wszystko gra. I nie zamierzam przestać im i sobie podawać, choć nie ukrywam, że można czuć się zdezorientowanym po przeczytaniu tego.

Wiesz co mi to obojetne jak się spotkamy, co prawda drogi nie pamietam ale mam nawigacje więc trafię. 10 mi pasuje, no ja tak najpozniej o 13 ją kładę ale tak dokładnie to ciężko powiedziec, dzisiaj o 12 już była padnięta więc powiem tak do 12 napewno posiedzimy, może uda się dłużej to zalezy o której ona rano wstanie

Jakby sie komu jutro nudzilo...
Organizacja 'Women onto Work' organizuje impreze w najblizsza sobote 5 marca,
ktora odbedzie sie na Duncan Place (4 Duncan Pl, EH6 8HW) w godzinach 13.00 - 16.00.

Poza swietowaniem Swiatowego Dnia Kobiet bedzie to takze okazja do uczczenia 90-lecia
centrum edukacji na Duncan Pl, 21 lat istnienia 'Women onto Work' oraz 40-lecia Stevenson
College.
W programie m.in. darmowe warsztaty, stoiska z ciekawymi produktami do kupienia,
przekaski oraz muzyka na zywo.

Wiecej informacji mozna uzyskac od:
Rohan, Anne lub Susie na Duncan Place, tel. 0131 554 1509
email: rohan.seilman@ea.edin.sch.uk
lub
Regine, Ingrid lub Kara z 'Women onto Work'
email: womenontoworkevents@gmail.com

lub na stronie:
Hot Off The Press @ Duncan Place Resource Centre

IzabellL to umówmy się o 10 na miejscu. Jeśli będę przed tobą to postaram się usadowić tam gdzie siedziałyśmy ostatnio. Jeśli ty byłabyś pierwsza to też spróbuj tam w tych okolicach. Pytam jak długo będziemy bo z mężem się muszę umówić. I chyba zaraz zmykam spać bo coś mnie łamie. Do zobaczenia jutro :-)

hejo.:-)
Bzyczek ogolnie nie chodzilo mi o to zeby taki krem mi siniaka wyleczyl tylko te zrosty na zgieciu bo przez nie nie mozna dobrze sie wbic w zyle u mnie:baffled::dry: a siniakiem takim malutkim to az tak sie nie martwie hihi paskudnie wygladal krwiak co mialam go miesiac i wtedy sie obkladalam mrozonym miesem hehehehe bo podobno (wg mojej babci) najlepiej wyciaga since:-)

My juz po wicycie Vampirii:-D:-D malutka jest przeslodka hihi amelka sie od niej pdczepic nie chciala hahaha i ciezko tej mojej mlodej wytlumaczyc ze dzidzia za mala zeby sie bawic :-):sorry2:

Gwiazdeczka salatka jeszcze jest wiec przytargam jutro ze soba :tak: odezwe sie na gg do ciebie o ktorej dokladnie mam autobusik:-)

polozylam mloda spac o 20.45 bo taaaaaka zmeczona byla a teraz slysze jak sie bawi po ciemku w pokoiku:szok::sorry2::dry: ehhh lece ja polozyc do wyrka jeszcze raz bo wola mnie hehehe

reklama
Do góry