reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

Super doveinred ! :-) Cieszcie sie soba i najwazniejsze,ze czujecie sie dobrze i jestescie zdrowi. Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje!! teraz kolej na magdziarz....trzymamy kciuki!!

reklama
Doveinred gratuluje Ci serdecznie.Mój mały tak samo robił.Wisiał na cycu po 50 minut po czym stwierdził,że sobie pociąga drugiego następne 50 minut i tak wkoło.Trwało to koło 4 miesięcy hehe.

doveinred gratuluje raz jeszcze :) rzeczywiscie szybko cie wypuscili ale to swiadczy o tym ze wszystko jest z wami ok :)

magdziarz teraz twoja kolej :)

praca o ktora ide to jest kolejny hotel, wiec to samo ale stresik lekki i tak mam :)

gwiazdeczka - ten czek dostajesz jak sie dzidzia rodzi, jak ci przyznaja child benefit. Jak masz starsze dziecko...Jak dostajesz CB to automatycznie powinni ci poslac ten voucher. Tylko z tym wouczerem mozesz otworzyc dziecku konto Child Trust Fund i nie kazdy bank je prowadzi. Liste miejsc gdzie to mozesz zalozyc dostaniesz razem z ulotkami i voucherem:) A ten drugi czek w wieku 7 lat niestety juz sie go niebedzie dostawac - zlikwidowany. Zreszta ten na 250 tez byl teraz ograniczony do 50funtow i teraz wogole juz jest to zlikwidowane od stycznia... A pieniazki dziecko sobie wybierze za 18lat:) niewazne gdzie zamieszka

No i witam Doveinred i jej synusia:) Fajnie ze Ci szybko poszlo:) Zdroweczka zycze:)

Ostatnia edycja:
Super doveinred Gratulacje!!!!!!!
my już po balu wszytkie dzieci były przebrane księznczki , supermeni itp pare konkursów byłoo :) miłoo polska muzyczka wszytkie dziecinne piosenki :) Następnym razem niech ktoś wpadnie z was dziewczyny :)

Witam dziewczyny:-) Nikolce katarek powoli przechodzi ale za to mnie rozklada:-( Miejmy nadzieje ze nie dlugo mi przejdzie..
Doveinred jeszcze raz gratuluje:-) Moja mala tez byla nienajedzona i potrafila siedziec po godz na piersi a wszyscy sie dziwili:-) do tej pory jej tak zostalo bo caly czas by tylko jadla:-D
Magdziarz teraz twoja kolej:-) trzymam kciuki
Jesli chodzi o ten voucher i konto w banku to ja nic nie otwieralam bo nie jestem jeszcze zdecydowana czy zostane tu na stale.. a nie chce zeby pozniej te pieniazki sie zmarnowaly.. Podobno dziecko moze je wyplacic jak skonczy 16lat a ja niewiem czy za nastepne dwa jeszcze tu bede;-) Wiec postanowilam ze jak juz sie zdecydujemy co chcemy dalej robic to wtedy albo otworzymy to konto w UK albo zrobimy cos podobnego w PL:-)
Uciekam sie kapac i obejrzec jakis filmik z A :-)
Zycze milego wieczorku:-)

ja nie wiem jak o dokladnie jest z likwidacja takiego konta, mysmy w polsce dla kuby mieli i zlikwidowalismy, dostalismy z tego konta pieniadze ale bardzo malo bo tylko 1/3 tego co wplacilismy

Anitha trzymam kcuki

witam nikt jeszcze nic nie pisal dzis wiec jestem pierwsza :-) dziendoberek :-) slonce pieknie dzis swieci a mnie jakis dolek dopadl :-:)-( czy wy tez macie tak czasem???

reklama
witam sie i ja:-Dzagladalam wczesniej ale jakos nic nie napisalam hihi amelka mi sie do lapka dosiadla i nie chciala odejsc:-)
ja juz zebrana i na 11.50 jade na spotkanie do jobcentre wiec spacerek zaliczymy,pozniej mloda na drzemke oniadek i spacerek ponowny bedzie:tak::-) mam nadzieje ze taka pogoda juz sie utrzyma bo weekendzik byl niefajny pogodowo:confused2:
Gwiazdeczka ja mysle ze kazdy czasem takiego dolka lapie. ja tak mialam wczoraj wieczorkiem...wypoczelam troche u kolezanki i niby powinnam miec wiecej sily zeby z mloda wojowac ale wczoraj przeginala znowu. przypomnialo jej sie ze umie pluc wiec nabrala wody w buziola i wszystko wyplula na ladowarke od laptopa :szok::crazy: no myslalam ze ja na strzepy rozerwe grrrrr maly szkodnik ostatnio znowu sie z niej zrobil hehehe i wieczorem jak ja bez pampka puscilismy to zrobila kupke w sypialni u nas pod telewizorem:eek::confused2: a nocnik stal obok!!:no:
ehhh kiedys sie nauczy tylko do tego czasu to mi pewnie lapy odpadna od prania wykladzin:zawstydzona/y::confused2:

Do góry