reklama
Martika31gr
Początkująca w BB
Doveinred gratuluje Ci serdecznie.Mój mały tak samo robił.Wisiał na cycu po 50 minut po czym stwierdził,że sobie pociąga drugiego następne 50 minut i tak wkoło.Trwało to koło 4 miesięcy hehe.
gwiazdeczka - ten czek dostajesz jak sie dzidzia rodzi, jak ci przyznaja child benefit. Jak masz starsze dziecko...Jak dostajesz CB to automatycznie powinni ci poslac ten voucher. Tylko z tym wouczerem mozesz otworzyc dziecku konto Child Trust Fund i nie kazdy bank je prowadzi. Liste miejsc gdzie to mozesz zalozyc dostaniesz razem z ulotkami i voucherem
A ten drugi czek w wieku 7 lat niestety juz sie go niebedzie dostawac - zlikwidowany. Zreszta ten na 250 tez byl teraz ograniczony do 50funtow i teraz wogole juz jest to zlikwidowane od stycznia... A pieniazki dziecko sobie wybierze za 18lat
niewazne gdzie zamieszka
No i witam Doveinred i jej synusia
Fajnie ze Ci szybko poszlo
Zdroweczka zycze
No i witam Doveinred i jej synusia
Ostatnia edycja:
gizel
Zaciekawiona BB
Super doveinred Gratulacje!!!!!!!
my już po balu wszytkie dzieci były przebrane księznczki , supermeni itp pare konkursów byłoo
miłoo polska muzyczka wszytkie dziecinne piosenki
Następnym razem niech ktoś wpadnie z was dziewczyny 
my już po balu wszytkie dzieci były przebrane księznczki , supermeni itp pare konkursów byłoo
Witam dziewczyny:-) Nikolce katarek powoli przechodzi ale za to mnie rozklada:-( Miejmy nadzieje ze nie dlugo mi przejdzie..
Doveinred jeszcze raz gratuluje:-) Moja mala tez byla nienajedzona i potrafila siedziec po godz na piersi a wszyscy sie dziwili:-) do tej pory jej tak zostalo bo caly czas by tylko jadla
Magdziarz teraz twoja kolej:-) trzymam kciuki
Jesli chodzi o ten voucher i konto w banku to ja nic nie otwieralam bo nie jestem jeszcze zdecydowana czy zostane tu na stale.. a nie chce zeby pozniej te pieniazki sie zmarnowaly.. Podobno dziecko moze je wyplacic jak skonczy 16lat a ja niewiem czy za nastepne dwa jeszcze tu bede;-) Wiec postanowilam ze jak juz sie zdecydujemy co chcemy dalej robic to wtedy albo otworzymy to konto w UK albo zrobimy cos podobnego w PL:-)
Uciekam sie kapac i obejrzec jakis filmik z A :-)
Zycze milego wieczorku:-)
Doveinred jeszcze raz gratuluje:-) Moja mala tez byla nienajedzona i potrafila siedziec po godz na piersi a wszyscy sie dziwili:-) do tej pory jej tak zostalo bo caly czas by tylko jadla

Magdziarz teraz twoja kolej:-) trzymam kciuki
Jesli chodzi o ten voucher i konto w banku to ja nic nie otwieralam bo nie jestem jeszcze zdecydowana czy zostane tu na stale.. a nie chce zeby pozniej te pieniazki sie zmarnowaly.. Podobno dziecko moze je wyplacic jak skonczy 16lat a ja niewiem czy za nastepne dwa jeszcze tu bede;-) Wiec postanowilam ze jak juz sie zdecydujemy co chcemy dalej robic to wtedy albo otworzymy to konto w UK albo zrobimy cos podobnego w PL:-)
Uciekam sie kapac i obejrzec jakis filmik z A :-)
Zycze milego wieczorku:-)
gwiazdeczka27
Fanka BB :)
witam nikt jeszcze nic nie pisal dzis wiec jestem pierwsza :-) dziendoberek :-) slonce pieknie dzis swieci a mnie jakis dolek dopadl :-
-( czy wy tez macie tak czasem???
reklama
azorek84
mama Amelii 2009
witam sie i ja
zagladalam wczesniej ale jakos nic nie napisalam hihi amelka mi sie do lapka dosiadla i nie chciala odejsc:-)
ja juz zebrana i na 11.50 jade na spotkanie do jobcentre wiec spacerek zaliczymy,pozniej mloda na drzemke oniadek i spacerek ponowny bedzie
:-) mam nadzieje ze taka pogoda juz sie utrzyma bo weekendzik byl niefajny pogodowo
Gwiazdeczka ja mysle ze kazdy czasem takiego dolka lapie. ja tak mialam wczoraj wieczorkiem...wypoczelam troche u kolezanki i niby powinnam miec wiecej sily zeby z mloda wojowac ale wczoraj przeginala znowu. przypomnialo jej sie ze umie pluc wiec nabrala wody w buziola i wszystko wyplula na ladowarke od laptopa
no myslalam ze ja na strzepy rozerwe grrrrr maly szkodnik ostatnio znowu sie z niej zrobil hehehe i wieczorem jak ja bez pampka puscilismy to zrobila kupke w sypialni u nas pod telewizorem
a nocnik stal obok!!
ehhh kiedys sie nauczy tylko do tego czasu to mi pewnie lapy odpadna od prania wykladzin

ja juz zebrana i na 11.50 jade na spotkanie do jobcentre wiec spacerek zaliczymy,pozniej mloda na drzemke oniadek i spacerek ponowny bedzie

Gwiazdeczka ja mysle ze kazdy czasem takiego dolka lapie. ja tak mialam wczoraj wieczorkiem...wypoczelam troche u kolezanki i niby powinnam miec wiecej sily zeby z mloda wojowac ale wczoraj przeginala znowu. przypomnialo jej sie ze umie pluc wiec nabrala wody w buziola i wszystko wyplula na ladowarke od laptopa

ehhh kiedys sie nauczy tylko do tego czasu to mi pewnie lapy odpadna od prania wykladzin

Podziel się: