gwiazdeczka27
Fanka BB :)
dzieki magdziarz a jak ja mam te vouchery na te 250 f to co otworze konto i moge hje wplacic?? nie wiecie czy w lloydst banku moge otworzyc to child trust??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

wypoczelam sobie troszke i wlasnie uspilam amelkowne i smigam obiadek robic bo moj jak sam w domku to tylko zadzwonil i zapytal co na obiad

hmm ty rodzilas w Pl jak dobrze kojaze??? jesli tak to nie wiem czy sie nalezy ten czek. ja dostalam wszystkie papiery na ten child trust fund juz w szpitalu na wyjsciuco do child trust??? to gdzie moge otworzyc to konto?? mam isc do swojego banku i powiedziec ze che otworzy ten child trust???? i co potem ??zeby dali te 250 f???
i wiem ze czek jest wazny rok czasu inaczej sami decyduja za Ciebie gdzie ulokowac te kase. my wybralismy sami i wplaca,y amelce na razie po 10Ł miesiecznie (ja nadal bez pracy) a pozniej jak zaczne zarabiac to chce zmienic i placic wiecej. i wiem ze dzieci urodzone juz w tym roku od stycznia nie dostaja tych czekow.tak lloyds tez madzieki magdziarz a jak ja mam te vouchery na te 250 f to co otworze konto i moge hje wplacic?? nie wiecie czy w lloydst banku moge otworzyc to child trust??
azorku nie zapomnisz o tych listach dla mnie ????

przewaznie je przez 30 minut potem zasypia - odbijam no a on stwierdza znou po 10/15 minutach ze jeszcze chce jesc. No i tak niestety w kolko. Czasami nawet je z jednego z 50min a potem 2-giego no i dopiero idzie spac.

zycze wytwalosci i jeszcze raz gratuluje