elffetus sliczny synek!
doveinred ja znam pare osob ktore bez problemu zdaly w Dunfermline (choc to troche dalej od Edi niz Bathgate_ miasto nie za duze i same ronda praktycznie, reszta swiatla wiec jazda raczej prosta. Chociaz nawet w Edim nie jest zle w porownaniu z Polska
doveinred ja znam pare osob ktore bez problemu zdaly w Dunfermline (choc to troche dalej od Edi niz Bathgate_ miasto nie za duze i same ronda praktycznie, reszta swiatla wiec jazda raczej prosta. Chociaz nawet w Edim nie jest zle w porownaniu z Polska

i dziecko mi dorasta ojjj amelkowna wsiakla mi gdzies 20 min jej szukalam...znalazlam i chcialam za nia isc ale mi nie pozwolila
ale wiedziala gdzie siedzimy z kolezanka to co jakis czas wpadala zerknac czy jeszcze jestem ;-):-) ehh jak ja sdie oswoje jak ktoregos dnia wyjdzie sama na dwor to ja nie wiem

:-) Nie chcę na razie za bardzo się cieszyć, bo juz kilka razy tak było, ale póki co od jakiś dwóch tygodni nawet odrobiny ropy nie ma :-) Oby tak zostało 
Mało tego, dziś próbowała włączyć żelazko do kontaktu. No, jak rany kota, tego jej nie uczyłam