Agatko pisałas ze wysypka jest n atwarzy ...moze ale nie musi byc to wysypka w postaci krost to tradzik nowowrodka(krązące hormony mamy), potówka. mój mały ma maluteńka na czole i z boku główki tak czuc jak sie przejedzie palcem no i tez widac...ale ni erzuca sie zbytno...wykąpałam go naoiwkowałam o powoli schodzą. po mleku to myslezeby były plamy czaczerwienienia na policzku....bardziej -pewna nie jestem.....spróbuj wolniej wprowadzac mleko.....ja jednak dalej walcze z by wprowadzic enfamil i robie to powoli 1miarka do jednego posiłku przez dwa dni potem znowu jedna miarka do kolejnego posiłku -czyli w sumie przez dwa dni mały je po jednej maiarce w dwóch posiłkach potem przez dwa dni po jednej miarce do trzech posiłków....no mysle ze nie namieszłam ..troche zabawy jest-ale u mnie są efekty nie ma tragedii wiec licze ze sie przyzwyczai...oczywisci emały ma problem z gazami i wtedy marudzi i sie prezy ale daje bobotic , troche przytulania noszenia i jak sie odgazuje jest ok czego i tobie zycze.
.