• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcelinka i Jaś

Dzisiaj sprawiliśmy naszemu pierworodnemu radość.Nie poszedł do szkoły i pojechał z nami do maluszków.Zapytałam p.dr. prowadzącą,czy Dawid może z bliska zobaczyć maluchy.Radość była niesamowita p.dr. przekazała pielęgniarką ,że nic mają nie widzieć.Dawid nie dość,że wszedł na salę to jeszcze osobiście przywitał się z maluchami.Dzieciaczki jak tylko usłyszały jego glos cały czas się uśmiechały,aż p.pielęgniarka była zdziwiona.

reklama
Sama pewnie wiesz jak trudne to są momenty.Raz człowiek jest szczęśliwy raz płacze .Dzisiaj jadę do maluszków.Zupełnie inaczej się czuję gdy codziennie choć na 1,5 godzinki jestem u nich.

Sama pewnie wiesz jak trudne to są momenty.Raz człowiek jest szczęśliwy raz płacze .Dzisiaj jadę do maluszków.Zupełnie inaczej się czuję gdy codziennie choć na 1,5 godzinki jestem u nich.

Wiem wiem :-)
Ucałuj maluchy od nas i ja proszę o zdjęcia jeśli to możliwe, bo bąble masz cudne :-) No i czekamy na relację :-)

kochana super ze bedziesz mogła kangurowac małego ja dzis pierwszy raz mogłam! bylo super! i tak jak mówiła mamapaulinki najlepeij bluzka rozpinana ja musiałam zdjac cały sweter. pozdrowienia!

reklama
Agata super że maluszki przybierają na wadze:tak: idą łeb w łeb, super że będziesz mogła potulać Jasia:tak::-) Mam nadzieję że maluszki szybko będą mogły opuścić szpital. Buziaki dla was

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry