diana2323
Zaciekawiona BB
Trzymam kciukiJa jak dobrze pójdzie to będę testować w prima aprilis. Taki żart sobie zrobiędzisiaj idę na monitoring i w środę zastrzyk pewnie wezmę
oby się udało szczęśliwie teraz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Trzymam kciukiJa jak dobrze pójdzie to będę testować w prima aprilis. Taki żart sobie zrobiędzisiaj idę na monitoring i w środę zastrzyk pewnie wezmę
oby się udało szczęśliwie teraz
Jak to dziewczyny zawsze pisza i ja napisze....dopóki nie maTak, dziś mam termin miesiączki. Póki co nic się nie dzieje. Oczywiście w nocy śniło mi się ze małpa przyszła![]()
Hej dziewczyny. Powiedzcie mi, czy wynik 3% prawidłowych plemników przy 7,5 mln na ml da się podnieść tylko suplementami? Moja gin kazała brać mężowi fertil Man plus i czekać na poprawę, ale się zastanawiam czy to wszystko co możemy zrobić... Czy może ktoś z Waszych partnerów miał podobny wynik i udało się zajść w ciążę? My już się staramy chyba 9 cykli i nic [emoji849]
Dla mnie pozytywny, chyba ze wadliwy ciężko określić. A te pozostałe testy tez były o czułości 10 ??Dziewczyny mam pytanie rano zrobiłam test płytkowy Pink z rossmana 10uml wyszedł jak na zdjęciu jakieś dwie/trzy godziny później udałam się do apteki po dwa kolejne testy ,które wyszły negatywne. Co o tym myślicie ?
Dziewczyny mam pytanie rano zrobiłam test płytkowy Pink z rossmana 10uml wyszedł jak na zdjęciu jakieś dwie/trzy godziny później udałam się do apteki po dwa kolejne testy ,które wyszły negatywne. Co o tym myślicie ?
Właśnie tak . Z tym ze z jakiś firm,których nie kojarzę ;( może być tak ze przy tych dwóch testach miałam już za bardzo rozrzedzony mocz lub za często chodziłam siusiu i przez to wyszły negatywne ?Dla mnie pozytywny, chyba ze wadliwy ciężko określić. A te pozostałe testy tez były o czułości 10 ??
Właśnie tak . Z tym ze z jakiś firm,których nie kojarzę ;( może być tak ze przy tych dwóch testach miałam już za bardzo rozrzedzony mocz lub za często chodziłam siusiu i przez to wyszły negatywne ?
Jaki żel stosowaliście?U Nas były wyniki coś koło 1%- 2% z tego co kojarzę i mamy synka[emoji6]mimo iż lekarze mówili, że najlepiej inseminacja. Mąż brał witaminy i Ja Dodatkowo cykle stymulowane bo jak to mówi Mój Gin żeby wszystko było bardziej czułe. Plus żel wspomagający plemniki przy każdym stosunku około owulacyjnym. Synek ma już 3latka i teraz staramy się o rodzeństwo