• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe bliźniaki

to i ja się melduję! Termin mam na marzec, ale pewnie urodzę troszkę wczesniej. Moje bliźniaki są jednoowodniowe, jednokosmówkowe...
U mnie w rodzinie nie było nigdy bliźniąt więc zaskoczenie było ogromne!

reklama
W weekend oglądaliśmy wózki :) Już się zdecydowaliśmy na ABC Zoom. Dłuższy niż inne, które oglądaliśmy, ale zwrotniejszy i wydawał się być lżejszy. Będzie taki mały tramwaj pchany przez małą osóbke :) Widok będzie świetny :)

Oglądaliśmy jeszcze PegPerego Duette, ale wydał się jakiś taki bardziej tandetny - strasznie dużo plastiku a przy dwójce jak podrosną może okazać się zgubny. No i ta kierownica nieporęczna zupełnie. Jakby miała odpaść. No, ale to moje zdanie.

A jakie Wy wózki wybrałyście?

reklama
Ja także mam na marca. Szokiem była wiadomość, że bliźniaki... Najprawdopodobniej dziewczynki.... A co do wózka to raczej jakiś z szerokich, a nie długich....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry