Charlotte9
Fanka BB :)
ooo masakraPierwsza heparyna za mną. Byłam bliska zemdlenianie wyobrażam sobie jutro podania
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ooo masakraPierwsza heparyna za mną. Byłam bliska zemdlenianie wyobrażam sobie jutro podania
![]()
ja mam 13Ja mam 11
ja mam receptę zbędną na to, ale chyba bym Ci musiała swój pesel podać, żebyś ja wykorzystała, wiec chyba nie ma jak przekazaćTak, ovitrelle. Właśnie różnie bywa u mnie z pękaniem. Zawsze dostawałam, żeby mieć pewność że pękną.
Tak możliwe, ja mam np 13 dniową fazę lutealnąA zdarza Wam się, że faza lutealna jest krótsza niż 14 dni? To w ogóle możliwe?W szkole chyba uczyli, że od owulacji zawsze 14 dni, ale ja byłam przed owulacja 22.02 w czwartek (usg), pierwszy pozytywny owulak 23.02 w piątek rano, nawet z owulacja w piątek (załóżmy że przegapiłam pierwszy pozytywny po piku w środku nocy), to wychodzi mi 12 dniowa faza lutealna, bo plamienie dziś typowo na okres, jutro pewnie dostanę.
a z owulacja w sb to jest 11 dniowa faza.
![]()
po którymś razie się przyzwyczaiszooo masakrasama robiłaś sobie zastrzyk? Długo masz brać? Mi zlecił immuno od dnia transferu do min 12tyg ciąży i zastanawiam sie jak ja to przeżyje..
Ja też:/U mnie. Ten cykl trwał 40 dni. Testowanie z lutego przesunęło się na początek marca. Juz więcej w tym miesiącu nie zatestuję. Zazdroszczę wszystkim kobietom które mają "krótkie" cykle
![]()
A podał powod odmowy?Właśnie byłam dziś w tej samej przychodni u ginekologa z myślą że bez problemu mi wypisze skoro ma całą historię leczenia i odmówił. Spróbuję z tym receptomatem tylko zastanawiam się co tam wpisać w powodzie stosowania leku
Ja nie mam hashi tylko niedoczynnosc i po tabsach z jodem bardzo ładne wyniki i samopoczucie lepszeJa, moja mama i mój brat mamy niedoczynność i Hashimoto, za każdym razem jak był jod w jakimkolwiek suplemencie to pogarszały nam się wyniki
Tak, sama. Mąż wyszedł do pokoju obok, nie chciał na to patrzećooo masakrasama robiłaś sobie zastrzyk? Długo masz brać? Mi zlecił immuno od dnia transferu do min 12tyg ciąży i zastanawiam sie jak ja to przeżyje..
Ty teżpo którymś razie się przyzwyczaisza lepiej samej sobie robić, bo zawsze wyczujesz gdzie nie wbijać i unikniesz narośli
![]()