callina
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś 13dc i taki bladzioch że myślę że znów owu będzie grubo po 20 DC. Ale mam dużo testów to robię dwa razy dziennieA pokażesz zdjęcia testów jak zacznie coś rosnąć?![]()
A kiedy miałaś owulację? Lub kiedy przypuszczasz, że była?20/21
Zmiana planów. Nie będzie patyka. Bedzie hcg. Po poludniu wynikLud żąda osikanego patyka![]()
Ja też dzisiaj zaczynam odliczanie! Właśnie wracam do domu z IUIJak mąż będzie miał siły, to jeszcze poprawimy wieczorem, ale działane też było w sobotę, więc to jest ta różnica względem pierwszego podejścia. Mam zamiar czymś zająć głowę, żeby za dużo nie myśleć, chociaż cały przyszły tydzień mam urlop
Ale z drugiej strony, jak na złość na urlopie zawsze czas szybciej mija, więc zanim się obejrzę będzie już 10dpo
Jak się Ovi utrzymuje zamierzam sprawdzić dopiero po 10 dniach tym razem, ale mając na uwadze, że może być jeszcze cień (jak poprzednio).
Dużo dziewczyn miało niedrożny jajowódDziewczyny dostałam info od lekarza, że przy tych wynikach będzie jednak accofil i acard, ale póki co jeszcze mam zrobić zwykle hsg bo może jednak uda się udrożnić jajowód... Miała któraś z was taką sytuację że na sono hsg wyszedl jeden niedrożny?
Człowiek na pierwszych kreskach w życiu jest i nawet duchów poszukać nie możeZmiana planów. Nie będzie patyka. Bedzie hcg. Po poludniu wynik
Jak nie zejdę na zawał do tego czasu to dam znac, czy zapiszę się na kwietniowe kreski![]()
Nawet jak beta będzie pozytywna, to możesz tu z nami siedzieć do końca miesiącaZmiana planów. Nie będzie patyka. Bedzie hcg. Po poludniu wynik![]()
Jak nie zejdę na zawał do tego czasu to dam znac, czy zapiszę się na kwietniowe kreski![]()