reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

Mąż się chyba przełamuje bo pytał czy kiedy będzie wkoncu ta owulacja bo tulipana nie wie czy szykować na dzień kobiet 😁 Więc trochę mi poprawił humor . Ale nie chce się cieszyć za szybko bo jeszcze mu się odwidzi i nic z tego nie bedzie. Z moich analiz przez pół roku mimo że były sexy to nie trafiliśmy nigdy w owulację a wszystkie dzieci mamy z cyklu kiedy sexy były w owulację. Teraz jest pierwszy cykl po porodzie czyli od dwóch lat kiedy mogę robić testy owu bo karmiłam więc testy nie były miarodajne.
ja właśnie prześledziłam też nasze starania o poprzednie dzieci i też raczej brak trafności w owulację, po prostu za szybko 😁 widocznie u nas plemniczki nie poczekają, muszą być w odpowiednim momencie 🤭🤞

reklama
Mąż się chyba przełamuje bo pytał czy kiedy będzie wkoncu ta owulacja bo tulipana nie wie czy szykować na dzień kobiet 😁 Więc trochę mi poprawił humor . Ale nie chce się cieszyć za szybko bo jeszcze mu się odwidzi i nic z tego nie bedzie. Z moich analiz przez pół roku mimo że były sexy to nie trafiliśmy nigdy w owulację a wszystkie dzieci mamy z cyklu kiedy sexy były w owulację. Teraz jest pierwszy cykl po porodzie czyli od dwóch lat kiedy mogę robić testy owu bo karmiłam więc testy nie były miarodajne.
Kurde, a czy ty czujesz się bezpiecznie, żeby się starać, jak on tak mieszanie brzmi?

Rano o 7 była biel a teraz ok 12 już ładna kreska więc nie mogę przegapić piku i sobie jeszcze wieczorem po pracy zrobię 😅 Nie ze mną takie numery żeby przegapić pik i ostatnią szansę by mieć dziecko z 2025r 😁
Ważne ,że małżowi się odwidziało :D 🤞.
Jak tak napisałaś , to im "starszy" rocznik ( chodzi,że do przodu) to coraz bardziej dziwne mi się te cyfry wydają 🤪
Ja 1993 a tu dzieci się rodzą po 2024 :D 🤣.
Kuźwa, chyba stara jestem haha

Kurde, a czy ty czujesz się bezpiecznie, żeby się starać, jak on tak mieszanie brzmi?
Znam go na tyle że wiem że niestety zazwyczaj na wszystko jest na nie a potem mówi że dobrze że go namówiłam bo to był super pomysł. Znamy się już 20 lat 🫣 Ogólnie ciężki temat z nim ale co mam do wyboru jak trójka dzieci na koncie 😅

Ważne ,że małżowi się odwidziało :D 🤞.
Jak tak napisałaś , to im "starszy" rocznik ( chodzi,że do przodu) to coraz bardziej dziwne mi się te cyfry wydają 🤪
Ja 1993 a tu dzieci się rodzą po 2024 :D 🤣.
Kuźwa, chyba stara jestem haha
Mi stuknie 36 w tym roku 😅 Czuje że to dla mnie ostatni dzwonek na macierzyństwo choć znam osoby w okolicy 40 które mają zdrowe dzieci i siły by je wychować :-)

Mi niestety nie doszły testy owulacyjne, ale po obserwacji śluzu wnioskuję, że wczoraj lub przedwczoraj miałam owulację (pobolewał mnie też jajnik wtedy), więc poproszę o wpisanie mnie na testowanie na 20.03. Co prawda być może to ściema ale co mi szkodzi ;)

reklama
Mi stuknie 36 w tym roku 😅 Czuje że to dla mnie ostatni dzwonek na macierzyństwo choć znam osoby w okolicy 40 które mają zdrowe dzieci i siły by je wychować :-)
E, e....40 to mlody wiek 😆
A tak naprawdę ja to mam teraz momentu zwatpienia, mimo że bardzo chciałam, ale to chyba naturalne....

Do góry