reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

Dziękuję 🥰
Dla mnie pierwsze 🥰
Gdybym miała opisać nasze starania to tak: zaczęliśmy od listopada ale...w listopadzie minęliśmy się z owulacją, w grudniu to samo i to grubo bo Partner przyjechał do PL dawno po niej 🙈 w styczniu minęliśmy się z owulacją bo zanim ją miałam to P. już wyjechał. W lutym nie robiłam testów owulacyjnych więc ciężko powiedzieć czy trafiliśmy. No i mamy marzec 🥰 1 seks w całym cyklu na 23 godziny przed pikiem 🙊
O wow 😍 Super że się udało ! U nas pik był w sobotę rano a sexy w niedzielę w południe więc nie wiem czy się spóźniliśmy czy po prostu coś nie stykło. Oby w kwietniu się udało przed i po piku 🤭

reklama
Ja mam czasami wrażenie,że mam chyba LUF - niby pozytywne testy owulacyjne a pęcherzyk nie pęka - nie mam żadnego potwierdzenia u gin. Mój najlepszy gib pracuje tylko w poniedziałki i wyjątkowo w soboty (na dyżury w szpitalu) także nie ma opcji u niego się umówić na monitoring taki wiecie konkretny,regularny... Co o tym myślicie? Ja o Luf usłyszałam dopiero na tt dzisiaj i mam wrażenie,że coś może być na rzeczy skoro w 23r miałam dwie ciąże ( biochem i cp) a od marca 24r nic a nic 🫡

U mnie już plamienie to proszę o wpisanie że 🙉 przyszła po cb. Dziś prog 0.5 a beta 8.

Oby w kwietniu się udało ❤️❤️❤️❤️ życzę tego sobie i Wam 🍀

Ja mam czasami wrażenie,że mam chyba LUF - niby pozytywne testy owulacyjne a pęcherzyk nie pęka - nie mam żadnego potwierdzenia u gin. Mój najlepszy gib pracuje tylko w poniedziałki i wyjątkowo w soboty (na dyżury w szpitalu) także nie ma opcji u niego się umówić na monitoring taki wiecie konkretny,regularny... Co o tym myślicie? Ja o Luf usłyszałam dopiero na tt dzisiaj i mam wrażenie,że coś może być na rzeczy skoro w 23r miałam dwie ciąże ( biochem i cp) a od marca 24r nic a nic 🫡
Spróbuj może umówić się na monitoring tak by być w okolicy owulacji i po owulacji by sprawdzić czy pękają te pęcherzyki . Może faktycznie potrzebujesz zastrzyku na pęknięcie. Ja szukam na znanym lekarzu wolnych terminów i żeby była wizyta z USG :-)

Dziękuję 🥰
Dla mnie pierwsze 🥰
Gdybym miała opisać nasze starania to tak: zaczęliśmy od listopada ale...w listopadzie minęliśmy się z owulacją, w grudniu to samo i to grubo bo Partner przyjechał do PL dawno po niej 🙈 w styczniu minęliśmy się z owulacją bo zanim ją miałam to P. już wyjechał. W lutym nie robiłam testów owulacyjnych więc ciężko powiedzieć czy trafiliśmy. No i mamy marzec 🥰 1 seks w całym cyklu na 23 godziny przed pikiem 🙊
Ale pięknie 😍 to jest nadzieja i dla mnie z tych dwóch seksów, dzień przed owu i w dniu owu 😄

reklama
Do góry