Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TrzymamOk, beta zrobiona, wyniki o 17. Trzymajcie kciuki![]()
DziękujęU mnie w tamtym roku roczek i 30stkawszystkiego dobrego dla córki
![]()
no zobaczymy co będzie. Od wczoraj mega boli mnie głowa, jestem strasznie zmulona i chodzę tak wk*rwiona. Zgodnie z zaleceniem ginekologa idę jutro na betę i progesteron bo mówi, że w testy nie wierzy.Miałam takie same kreski na 3 testach właśnie takich , a później przyszedł okres![]()
Ja go nie miałamKupiłam w innej aptece taki test ciążowy, nie miała go nigdy jeszcze. Czy któraś go miała ?
Aż boję się go zrobić, że nic nie wyjdzie albo wyjdzie słaby... Ale zobaczymy jakie bety będziemy miały dzisiaj.Ja go nie miałam
Ja mam w szufladzie niezrobionyKupiłam w innej aptece taki test ciążowy, nie miała go nigdy jeszcze. Czy któraś go miała ?