reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

reklama
Mi w święta wielkanocne wypada kolejna miesiączką , ale by było jakbym się dowiedziała w Wielkanoc że w Boże Narodzenie będę rodzić 🤣
Mi właśnie tak samo.i jakoś się bardzo boje tego kwietnia że będzie powtórka z rozrywki.w święta wielkanocne pozytywny test i data mi wypadała na 25 grudzień 😭 teraz identycznie by było 🫣 ale staram się myśleć,że moze moje dziecko woli ten rok 2025 😅

U mnie niestety lipa beta 0.2 i progesteron 1.31.
Chyba za bardzo się nastawiłam. To był mój pierwszy stymulowany cykl, ucieszyłam się, że tak wszystko ładnie idzie - urosły te pęcherzyki, pękły, była owulacja i wyobrażałam sobie nie wiadomo co :/
No nic, muszę chyba trochę wyluzować i zobaczymy co przyniesie kolejny cykl

A pytanie do dziewczyn,które chodzą na monitoring.macie owulację na zmianę raz z prawego raz z lewego jajnika ?
Tak sobie dzisiaj myślę że to w sumie 3msc pod rząd kiedy ta owulacja jest tylko z lewego.

Mi właśnie tak samo.i jakoś się bardzo boje tego kwietnia że będzie powtórka z rozrywki.w święta wielkanocne pozytywny test i data mi wypadała na 25 grudzień 😭 teraz identycznie by było 🫣 ale staram się myśleć,że moze moje dziecko woli ten rok 2025 😅
Ja już mam plan awaryjny i jak termin rzeczywiście będzie na święta to urodzę w swojej wannie w domu 😅 Będę tylko musiała ogarnąć położna do porodów domowych 😆 Ale nie ma co się nastawiać bo pewnie zaś rozczarowanie będzie i kwietniu prędzej @ zobaczę niż II 🫣

A pytanie do dziewczyn,które chodzą na monitoring.macie owulację na zmianę raz z prawego raz z lewego jajnika ?
Tak sobie dzisiaj myślę że to w sumie 3msc pod rząd kiedy ta owulacja jest tylko z lewego.
U mnie raczej z różnych jajników są owulacje. Teraz była z prawego a miesiąc wcześniej z lewego. Ale to chyba nie ma aż takiego znaczenia z którego. Ważne by były owulacje :-)

U mnie raczej z różnych jajników są owulacje. Teraz była z prawego a miesiąc wcześniej z lewego. Ale to chyba nie ma aż takiego znaczenia z którego. Ważne by były owulacje :-)
No właśnie tylko kurcze u mnie ten lewy jajnik zawsze był tym "drobnopęcherzykowym"-policystycznym.a prawy był okej.a teraz nie pamiętam kiedy miałam Ovu z prawego 😳 tak jakby się uśpił bo prawie nic na nim nie rośnie.no nic...zobaczymy jak będzie w tym miesiącu 😁

reklama
Do góry