P
paola121214
Gość
Jak myślicie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ja miałam testować później, ale ten śluz płodny mi zasugerował żeby wczoraj zrobić testO matko , zobaczyłam Twoje testy i uświadomiłam sobie właśnie że to już czas na robienie testów, dzisiaj 10dc zaczynam robić jak tylko wrócę z pracyjak ten czas zleciał , u Ciebie to chyba już peak co ??
Ja przy cyklach 25-29 dni zaczynam robić testy od 8 dc. Ostatni cykl z biochemem miałam właśnie krótszy bo w 12 dc był pik, ale widząc jakie figle może płatać kobiece ciało robię testy wcześniejno ja miałam testować później, ale ten śluz płodny mi zasugerował żeby wczoraj zrobić test![]()
Przepraszam jestem po zabiegu wycięcia woreczka żółciowego. Okres przyszedłDobra dziewczyny, dzień dobry w czwartek, czas na małe porządki
@krasulkaa @Monkey123 @LadyAgu @Roxi. co u Was? Wszystkie byłyście zapisane na dni, które już minęły, ale zero wieści![]()
Ostatnio też zaczęłam wcześniej i czekałam i czekałamJa przy cyklach 25-29 dni zaczynam robić testy od 8 dc. Ostatni cykl z biochemem miałam właśnie krótszy bo w 12 dc był pik, ale widząc jakie figle może płatać kobiece ciało robię testy wcześniej![]()
Moje przeczucia zawsze na przestrzeni całego cyklu zmieniają się jak sinusoidaOstatnio też zaczęłam wcześniej i czekałam i czekałama teraz nie chciałam czekać
no i pyk.
Ale jakieś przeczucia mam, że to nie będzie mój cyklnie nastawiam się, co ma być to będzie
![]()