Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja olejuje lnianymSpróbuj olejowac włosy, ja stosowalam (bo teraz rzadko, lenia mam [emoji6]) olejek z yves Rocher- hair repair oil. Ja nakladalam na noc i rano mylam glowe, albo chociaż z godzinę przed myciem. Po kilku razach naprawdę fajny efekt. Do tego używam po kazdym myciu Mythic Oli Loreal- na wilgotne włosy, jest fajny bo nie obciąża. Kosztuje 50zl ale ja stosuje już prawie rok a dopiero pół drugiego opakowania zużyłam. Mam włosy suche o strukturze porowatej, do tego dużo rzeczy podrazna moja atopowa skórę a te specyfiki są naprawdę godne polecenia. Dużo ładniejsze mam włosy mimo że maluje średnio co 2-3 miesiące.
Tez pracowalam przy roletach i zaluzjachJa pracuje przy zaslonach/roletach itp więc moim zboczeniem zawodowym jest zaglądanie ludziom w okna! [emoji6]
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Tez mamy teraz problemy finansowe ale to przejsciowe. Dacie radeDziewczyny podpowiecie co jest dobre na zgagę taki kwas mam teraz w ustach ze szok zachciało mi sie kanapeczek z dzemikiem z owoców leśnych a potem sie położyłam i jak poczułam w gardle ten smak...dziś mój maluszek sie troszkę zakamuflował nie mogę go wyczuć ale pewnie jak maz wróci z pracy to sie odezwie maleństwo...wiem ze sie uda czasem ten gorszy czas jak problem z kasa jest musi minąć bo przecież żeby z powodu braku pieniędzy sie rodziny rozpadały to tak trochę nie bardzo...a mój dla mnie wszystko nawet sobie fajek nie kupił abym to ja miała na potrzebne rzeczy...
ja na pierwszym roku studiow w Lodzi wiozlam ze znajomym lozko tramwajem z Ikei do centrum, nigdy sie tak ludzie na nas nie gapili jak wtedyA najlepiej tak z telewizorem a może i lodówkę zabierzecie ze sobą! To by się ludzie gapili! [emoji23]
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
jaka maść?mnie działa piling lub pumeks raz w tygodniu do tego warstwa maści wit na noc na to skarpetki
przed tą ciążą dwa razy pękła mi pięta w tym samym miejscu, to było w czasie kp, w zimie więc zwaliłam na brak witamin, zaczęłam je brać, pilingować i smarować pięty i było oknuluska a czy ten problem zaczął się w ciąży czy wcześniej? Pęka Tobie delikatnie ta pięta czy głęboko? Jeśli delikatnie to kuracja witaminą A plus domowe sposoby na nawilżanie, jeśli głęboko to wtedy już specjalista... bo to może być problem genetyczny z pękającymi piętami niestety![]()
no właśnie problem z tym "cały czas"Na pękające pięty najlepiej coś z mocznikiem używać cały czas żeby zapobiegać...
spokojnie, zrób badanie przed następną wizytą i będzie okobecnie 21t i dostałam skierowanie na obciążenie glukozą 75... nastepna wizyte mam w 24 tc. Nie za wcześnie na to badanie??
Zrob doslownie przed wizyta kilka dniKochane kobietki. Podpowiedzcie!!! obecnie 21t i dostałam skierowanie na obciążenie glukozą 75... nastepna wizyte mam w 24 tc. Nie za wcześnie na to badanie?? Czytalam ze robi sie je miedzy 24a28.
Na wizytę mam przyjsc juz z wynikiem.
Zrob doslownie przed wizyta kilka dnia ty na kiedy masz termin? przepraszam ale wylecialo mi z glowy
Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka