• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
U nas na prenatalnych nawet sama zasugerowała dziewczynkę, chociaż to wczesny etap i z dystansem do tego podeszłam... jednak na ostatniej wizycie nastawiłam się na dziewuszkę... teraz mam wizytę w czwartek i piątek to trochę podejrzymy dzieciątko :)

Smutno mi dziewczyny jak czytam o tym że już czujecie ruchy, babelki itp. Ja nic nie odczuwam. Albo o tym nie wiem...gin mówiła że w pierwszej ciąży mam jeszcze czas. Dzidzia na usg widze jak się rusza i na tym koniec.

Smutno mi dziewczyny jak czytam o tym że już czujecie ruchy, babelki itp. Ja nic nie odczuwam. Albo o tym nie wiem...gin mówiła że w pierwszej ciąży mam jeszcze czas. Dzidzia na usg widze jak się rusza i na tym koniec.
A który masz tydzien ? spokojnie przecież jest czas przynajmniej do 24 tyg ciazy nie łam się [emoji3] [emoji3] [emoji3]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie martw się ja tak miałam w pierwszej ciąży, na pewno lada moment poczujesz pierwszego kopniaczka :)

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry