reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
MamaNS a czemu wszystkich badań naraz Ci nie robią? Pózniej biedna pokluta chodzisz:/
Paulyna spokojnie glukoza do przeżycia. Ja walnęła ze mąż nie wiedział kiedy nie ma;)
Ja sie tego dentysty boje jak nie wiem:/

Aha jak głodu to rozumiem;) ja przed ciąża wogole słodyczy nie jadłam, a w ciąży sie rozsmakowalam i trochę sie tym badaniem martwiłam, ale spoko. Ja sie najbardziej obawiałam nudy między tymi pobraniami krwi!

Aha jak głodu to rozumiem;) ja przed ciąża wogole słodyczy nie jadłam, a w ciąży sie rozsmakowalam i trochę sie tym badaniem martwiłam, ale spoko. Ja sie najbardziej obawiałam nudy między tymi pobraniami krwi!

Ewciiik mam to samo, nic słodkiego nie jadłam nawet mi się nie chciało, nie ciągnęło, a teraz codziennie ciasteczka -_- My już po usg, wszystko w porzo :-)

Oficjalnie stwierdzam iz moj ukochany effaclar duo przestal dzialac :( i pryszcze wrocily. W tydzien moje czolo usiane jest minami nie czekajcie to sa wulkany !!a broda zaskornikami :( polecono mi hascoderm lipozel i licze na cud :(

Podklad nawet najlepszy na takim ryjku oparsklym nie wyglada dobrze i czuje sie jak bazyliszek.

Ostatnia edycja:
reklama
Mama mnie też zaciekawiło czemu kilka razy chodzisz na badania. Ja zawsze robię za jednym zamachem wszystkie.
Jolka super że wszystko ok.
Kunalesna ja też mam problem z pryszczami ale odkąd smaruje pryszcze olejkiem rycynowym jest o wiele lepiej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry