Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez myslalam ze moge jesc wszystko tylko nie wiedzialam skad u mnie czasem zle samopoczucie, bole zoladka, biegunki, wzdecia, zaparcia.. zadnych badan nie robilam, po prostu duzo poczytalam i dopoku nie musialam brac zelaza to wszystko bylo cudownie..Jeju jak dobrze ze mogę wszystko jeść![]()
Akurat ja mam pecha i mam pryszcze przez hormony gdy bralam tabsy anty to cera byla ladnaja mam.. zjem coś z mlekiem to zaraz mnie boli żołądek a następnego dnia wysypuje mnie albo na buzi albo na plecach ;P
Ale ja niestety mam słabość do jogurtów/kakao... i czasem sobie pozwalam ;P
I też mam napady paniki czy sobie poradzę, no ale trzeba sprostać zadaniu
Nie ma wyjścia
Damy radę!
Tez myslalam ze moge jesc wszystko
Wiem ze są ale ze pije mleko raz na jakis czas to wylewalam zawszetesciowej troche podkradam
Ale w tym bez laktozy i tak jest podobnie działająca na mnie kazeina..
Kokosowe mistrz <3Też tak kiedyś myślałam
Bo prawda jest taka, że często uczulają białka mleka, a laktoza to cukier. Dla mnie bezlaktozowe się nie nadają niestety, więc lecę na roślinnych.
Kiedys kupowalam w intermarche takie mleko w proszku ryzowe lub gryczane pyszne bylo nawet na" sucho " bez zalania wrzatkiemKokosowe mistrz <3
Tez myslalam ze moge jesc wszystko tylko nie wiedzialam skad u mnie czasem zle samopoczucie, bole zoladka, biegunki, wzdecia, zaparcia.. zadnych badan nie robilam, po prostu duzo poczytalam i dopoku nie musialam brac zelaza to wszystko bylo cudownie..
Ale jeszcze 3,5 miesiaca i koniec ♡