Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokładnieżelazna?;>
no zaraz zadzwonie sie umowic![]()
Nie wiem czy w sklepach stacjonarnych jest ale na pewno internetowo na smyk.com możnaU Nas nie ma listy co trzeba zabrać do szpitala ale z doświadczenia wiem że nic w tym szpitalu nie dają więc trzeba mieć dosłownie wszystko. Ubranka, pieluchy, kocyk, środki higieniczne, sztućce, kubek, dla siebie koszule, podkłady, wkładki itp. Dosłownie wszystko. Dla dziecka mam torbe już dwójce służyła. Dziecięca, specjalnie na ten cel kupiona. Dla siebie muszę jakąś Kupić. Mój szpital jest oddalony o około 30 km od mojego miejsca zamieszkania.
Ja też mam kłopoty ze snem. Śpię niespokojnie, długo nie mogę zasnąć. Śpi mi się poród albo jakieś problemy z ciąża. Ja lykam 3 magnezy dziennie i nic to nie pomaga w lepszym spaniu.
Ja dzisiaj zamówiłam kocyk. Pierwsza rzecz dla Małej.
Nie wiecie może gdzie kupie płyn do prania dzidziuś? Dawniej kupowałam w Auchan i Tesco a teraz nie ma.

Staraj sie dostarczac jak nawiecej magnezu z pożywienia, lepiej sie wchłania i może zauważysz róznice...O to chodzi ze wysiłku miałam i to sporo spacer zakupy itp...potem gotowanie
Ja bym chciała tak w 38/39 tygodniu byle nie po terminieNiedawno pojawialy sie tu pierwsze marcowe mamy a dzis juz torby pakujemy!!! Aaaaa jak ten czas leci masakra!
Ciekawe ktora pierwsza zostanie mamą
...mnie sie jakos niedobrze robi na mysl o pakowaniu torby ale chyba zrobie to w styczniu by w lutym nie miec przez to stresowych mdłosci
Ps. Mi kuzynka mowila ze ona pierze w plynie bialy jelen wszystko dla maluszkow i jest ok.