reklama

Marcowe mamusie 2017

Apricort super że już lepiej z Tobą. Oby problemy jelitowe nie wróciły.
Dzięki, oby tak było.
Wmawiam sobie, że to właśnie po antybiotyku. U mnie problemy jelitowe to kwestia dość złożona, ponieważ mam przewlekłą chorobę jelita. Początek ciąży uruchomił zaostrzenie objawów i jak stwierdził gastrolog, który się mną opiekuje, istnieje dość duże prawdopodobieństwo, że końcówka ciąży oraz okres porodowo - połogowy mogą znów spowodować podobne "atrakcje" jelitowe...
Na razie cieszę się spokojem oraz mam nieśmiałą nadzieję, że był to tylko epizod i mój przypadek nie potwierdzi statystyk ;)

reklama
Śliczne łóżeczko:) i fajnie sie mięta z biela prezentuje.

Justyna ja miałam to samo. A teraz słodkie jem jak szalona, a przed ciąża to ja tam słone wolałam, a po słodkim mi było zle. Ciekawe czy to wróci do normy czy nam tak zostanie.

Anik to miła niespodzianka ;)

Apricot oby jednak wciąż było dobrze, moze Ciebie ominą te atrakcje:)

Cześć dziewczynki :) Ja śpię co dziennie do 9 minimum, nie da rady u mnie wcześniej wstać :D Chociaz wczoraj intensywny dzień był też ;)

Zdjęcie łóżeczka, zdjęcie testowe na szybko zmierzyłam ochraniacz (będę musiała przeszyć sznureczki itp.) , komoda została złożona nieco później i szuflada, ale wszystko już stoi. W weekend będziemy przestawiać ;)
5c839589.jpg

Piękny kącik [emoji7][emoji7][emoji7] gdzie upolowałas takie delikatne w kolorach prześcieradło i ochraniacz?

Ewciiik: smaki wrócą nam... na szczęście ;-)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Dziękuję :) no my po nikim nic nie odziedziczyliśmy niestety... bratanek ma 5 miesięcy i po wcześniejszych bratankach dostali sporo rzeczy, a dla naszej gwiazdy trzeba było kupić :P
A meble musiały się zmieścić w przestrzeni sypialni, która i tak ograniczona...

Piękny kącik [emoji7][emoji7][emoji7] gdzie upolowałas takie delikatne w kolorach prześcieradło i ochraniacz?
effii.pl drogo mają, ale były akurat rabaty 30% i skorzystałam, ale sznurki muszę przeszyć, bo to bardziej na klasyczne łóżeczka ze szczebelkami ;)

ja słodkie lubiłam i lubię, ale podejrzenie tej cukrzycy ciążowej i teraz ograniczone bardzo :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry