Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a czesto tak mialas?Hej dziewczyny. Miałam dziś wizytę na NZF. Samo badanie. Pisałam kiedyś, że ostatnio mam takie dziwne uczucie wbijania szpilek w szyjkę...okazuje się, że zrobiła się miękka. Piszę, jakby któraś tak miała i się zastanawiała co się dzieje.
Mam brać doraźnie Nospę i codziennie Asmag forte. Dr powiedział, że jeszcze 3 tyg i później już można rodzić. Oczywiście najlepiej doczekac do terminu, ale za 3 tyg już będzie bezpiecznie dla dziecka...
Teraz to do mnie dotarło, że już tak mało czasu zostało! W tygodniu spakuję torbę![]()
Ojjj tak...ciezkie te ostatnie miesiace [emoji14] nie dosc ze spac sie chce to brzuchol przeszkadza i sapie jak traktor..
w zależności co wyjdzie z cukrzycą, wyślą mnie do szpitala 3stopnia, żeby bezpieczniej byłoA czemu miałabyś rodzić gdzie indziej?
Przy pierwszym porodzie miałam twarda szyjkę. Rozwarcie szło a szyjka twarda jak cholera :/Miękka szyjka pod koniec ciazy to plus. U mnie skonczony 34tc i dr powiedzial ze to dobrze (mam 1 cm rozwarcia) bo jak zaczyna sie porod a szyjka twarda to najpierw musza sie natrudzic by ją zmiękczyć...