reklama

Marcowe mamusie 2017

Paulyna mąź może zawieść dokumenty do pracy.
Justyna udanego wypadu. Daleko masz do rodziców? Jeszcze chyba czas na rodzinie więc się nie martw
Jolka u mnie też jakieś rozbieżności w wymiarach ale ja się tym nie martwię. Każde dziecko jest inne.
120 km ale w godzinach szczytu dodatkowo 40 min do szpitala. Mam nadzieję ze nie będzie chciał wyjść wcześniej;)

reklama
Justyna a no obudzilam sie na.siku polazilam po necie i poszlam spac[emoji12]teraz wstaje [emoji1]mam niby dentyste z P o 11:45ale chyba pójdzie sam.nic mnie nie boli więc kij.pojde w.lutym na ostatnie moze i pozniej juz moze leczyc.

f2w3d5qppdk8cfc5.png

Wiecie, od kilku dni jak klade sie spac mam taki mocny ból jakby na krocze? Spojenie łonowe? Trwa to 1-3 sekundy na szvzescie ale jest konkretne. Jak to ja zaczelam czytac w google i wystraszylam sie ze to "rozejscie spojenia łonowego" wiec napisalam smsa do gina i odpisal ze w 34 tc to juz jest normalne i nie mam sie denerwowac...
Pisze bo moze Wam tez sie to przyda wiedziec...
Dzien dobry :)

To ja położyłam sie spać jakoś o 20.40 obudziłam sie jak maz z pracy wrócił tj23.40 potem poszłam spać jakoś ok 2 wstałam przed 5 bo tak mnie krzyż zaczął bolec ze musiałam posiedzieć trochę No i patrzę a mój ślubny gra w gry na telefonie....a wie dobrze ze dziś miał wstać wcześniej aby ze mną w domu posprzątać a on teraz w najlepsze spi ja juz pranie zdążyłam postawić...
No a wczoraj na kontroli w moczu wyszła mi obecność krwi i białka...ale mój konsultant powiedział ze nie ma czym sie martwić...a ja swego czasu miałam problemy z kamieniami w nerkach

To ja położyłam sie spać jakoś o 20.40 obudziłam sie jak maz z pracy wrócił tj23.40 potem poszłam spać jakoś ok 2 wstałam przed 5 bo tak mnie krzyż zaczął bolec ze musiałam posiedzieć trochę No i patrzę a mój ślubny gra w gry na telefonie....a wie dobrze ze dziś miał wstać wcześniej aby ze mną w domu posprzątać a on teraz w najlepsze spi ja juz pranie zdążyłam postawić...
No a wczoraj na kontroli w moczu wyszła mi obecność krwi i białka...ale mój konsultant powiedział ze nie ma czym sie martwić...a ja swego czasu miałam problemy z kamieniami w nerkach
Ja jeszcze nie wstalam, zbieram sie ;) ale pierwsze chwile po wstaniu jak w brzuszku sie wszystko uklada nie sa takie fajne ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry