reklama

Marcowe mamusie 2017

Agnieszkaala - z wozkami to inaczej wybierasz jak patrzysz w internecie a inaczej jak chwytasz i probujesz w sklepie. My planowalismy zakup Xlandera albo Bebetto ale jak w sklepie chwycilismy Baby designe to odrazu wiedzielismy ze to ten (fajne bujanie i lekkie prowadzenie).

To ja moze napisze maila do kadr i dowiem sie co z tym macieżyńskim u źródła ;)

reklama
Agnieszkaala - z wozkami to inaczej wybierasz jak patrzysz w internecie a inaczej jak chwytasz i probujesz w sklepie. My planowalismy zakup Xlandera albo Bebetto ale jak w sklepie chwycilismy Baby designe to odrazu wiedzielismy ze to ten (fajne bujanie i lekkie prowadzenie).
My właśnie byliśmy w sklepie i te 3 mam się spodobały ale najbardziej bexa i Adamex ale no Adamex ma beznadziejne opinie. A znowu Pan w sklepie bardzo polecal jest jako lekki i mały po złożeniu wozek.

A faktycznie mąż podnosil i sprawdzal jak wagowo? I faktycznie roznil sie wielkoscia po zlozeniu? Jak my ogladalismy w sklepie to te wszystkie wozki sa bardzo podobne... nawet sprzedawca mowil ze np.w jednej firmie modele roznia sie tylko kolorami..

Te modele różnią się centymetrami i wagowe też podobne. Ja jeden podnosiłam i był ok ale po cc może być różnie. Najlzejszy był wg sprzedawcy mutsy evo ale kosz na zakupy miał miniaturowy więc od razu to odrzucilam.

Cześć dziewczyny ;)

My wczoraj przestawiliśmy meble, wymieniliśmy uszkodzony panel w podłodze od żelazka... sprawka męża ;) i w przyszły weekend same przyjemności, bo zajmiemy się już dekoracjami :)
4 pranie wisi na suszarce, jeszcze jedno ciuszkowe mnie czeka, potem pokrowce itp.

Teraz jest chyba więcej czasu na dokumenty 21 dni? Na pewno trzeba zgłosić w pracy, wypełnić dokumenty i zdeklarować czy na rok czy na pół idziemy, żeby wiedzieli ile mają wypłacać.
Może zająć się tym mąż czy osobiście trzeba dostarczyć wiecie? Ja nie chciałabym się pojawiać w pracy z takim małym dzieckiem ... niby mąż z młodą będzie mógł zostać, ale jak będę karmić piersią to trochę utrudnienie też ;)

Dzisiaj mam SR, nie mogę się doczekać kolejnych zajęć, bo chyba zwiedzanie oddziały wyremontowanego będzie :)

Paulynka czekamy na zdjęcia gotowego już kącika:)

Wydaje mi sie ze mąż moze podjechać z wypełnionymi dokumentami. Ja już mam w domu to co mam wypisać i pózniej już wypełnione mąż zawiezie. Taki mam plan;)

Co do wózków to na oko większość jest do siebie podobna to racja.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry