Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zadzwoń do tego centrum ich całego.. mówiłam Ci.Dziewczyny normalnie masakra jakaś, od rana próbuje sie z położna skontaktować i to samo co tydzień temu wyłączony telefon, zostawiłam jej wiadomość,ale wątpię aby sie ze mną skontaktowała, a termin juz za 8 dni i po prostu nie wiem z kim sie mam kontaktować...
Maja od 10 dopiero...wiec muszę czekać a i tak sie muszę dziś przejść do children centre sie zapytać, dzisiaj nie odpuszczę chociażbym miała wisieć cały dzień na telefonie
A po to ze przez porodem zawsze jest ostatnie spotkanie aby sie wszystkiego dowiedzieć i aby wybrac rodzaj porodu i wtedy ona sie pyta czy podczas porodu partner jest ze mną...i mówi jak to będzie po porodzie i kiedy położna przyjdzie do domu aby zważyć małego itp...wiec jest dużo kwestii do poruszenia na właśnie ostatnim spotkaniuJustyna mam takie same plany na dziś co i Ty:-) Błogie lenistwo do 15 bo potem dzieci wracają z placówek.
Aniu a po co chcesz się z położną skontaktować? Zaczniesz rodzic to chyba wtedy szpital Nie?
Zgaga- mnie okrutnie męczy. Pomaga mleko zimne.
Paczki- mniam czekam z utęsknieniem na jutro. Rano jadę do ulubionej cukierni. Teraz 1 kg w tą czy w tamtą to już nie zrobi ròżnicy;-)
Laktator- ja mam z medeli mini Electric. Ale nie planuje często używać.