Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratuluję kochana! Jak się czujecie?Pan Pulpecik już ze mną, o 2:45 przyszedł na świat sn. Pozdrawiamy![]()
Brodawki smaruj bepanthenem i pilnuj aby mały calà brodawki wkładał do buzi. Bo jak za mało chwyci to wtedy może ranić brodawki. A jakie miałaś znieczulenie? Mi po ogólnym jak schodzili znieczulenie to puchlam i bolało ale minie. Oszczędzaj się i trzymaj! Dasz radę kochana! Z każdym dniem ból po cc będzie mniejszy!Zazdroszcze tego porodu SN, bo ja po cesarce czuje się fatalnie i odczuwam to dopiero w domu bo nie spodziewała się ze brak bólu w szpitalu to zasługa leków, dopiero dzisiaj zakupie Paracetamol. Piersi są takie jakby peknac zaraz miały i brodawki już tak bola, ze jeszcze trochę jak mały będzie jadł to ja będę płakać. A stopy i łydki mam spuchniete do bólu, niestety woda zatrzymała mi się po porodzie, nie jest lekko....
Ale szybko [emoji108] mam nadzieję że nieobecność męża zrekompensowala ci szybkim porodem [emoji173] Gratulacje [emoji7][emoji7][emoji7]Pan Pulpecik już ze mną, o 2:45 przyszedł na świat sn. Pozdrawiamy![]()
Dobrze będzie. Innej opcji nie można zakładaćJa już się boję jak to będzie w pierwszych dniach.