Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, co pijecie? Jakieś zioła? rumianek? melisa? czystek? Bo ja piję raczej wszystko: woda, soki, herbata i zioła, ale nie wiem, czy te zioła to nie za wcześnie.
Coli nie piję od 6mca poprzedniej ciąży, lekarz mi wybił. A meliska jak najbardziej, dobrze wpływa. No i woda z cytryną
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez staram sie mało ale taka zimna z puszki rano to czasem moje marzenie
A pijecie kawę ?
![]()
Bardzo podobnie do mnie, tez pod 30 kg przytyłam, ale zrzuciłam ponad 40. Mi dzis na wizycie lekarz kazał zrobic badanie tarczycy.Imie synka arabskie ale partner Polakmy nie jesteśmy za standardowymi imionami dla dzieci , dlatego szukamy jakieś inne
co do jedzenia to ja średnio mam apetyt ale tak samo miałam w 1 ciazy i co ? I przytyłam 30 kg ! Czego do dzisiaj nie zrzuciłam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak , to może być od badańZnowu mam male brazowe plamienia. Myslicie ze to moze byc od dzisiejszego usg? Jezdzil w prawo, w lewo zeby sprawdzic czy w dobrym miejscu zagniezdzenie, czy nie ma pozamacicznej, torbieli, krwiakow itp. I troche mocno wpychal![]()
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom