Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi gin powiedzial ze moze mam jakies zrosty kolo tego jajnika i to boki.tak samo podobno miga bolec zrosty po cesare jak dziecko dotyka. Kazal spr nerki ale ze nic nie wyszlo tzn ze to pewnie to.kij wie.
Mi usg i ostatni dzien miesiaczki co do dnia sie zgadza.
Moje dziecko u brzuch to jest tak wysoko ze ja siedzieć nie mige.mega wbija sie w zebra.
Moj to sie nie przejmuje teraz jak bedzie tyljo na jakiego człowieka wyrosnie i czy dobrze wychowamy.
Moj pracuje autem jakos do10minut jak wszyscy wracaja z pracy a tak to 5minutek i bedzie. To ja musze jechac zlozyc prace ponad 100km i chyba w pt jade.tzn mam nadzieje ze sie uda wtedy. A jade z kolezanka ktora tez musi złożyć jak cos.
Baby tak moje 1dziecie.
Ja mam pilerozowa
na SR polecali zakup to kupiłam
bd sie bujac.zreszta jak znajomi przychodza ro nas do to dobrze juz mi sie nan niej siedzi.
Mamysie ktore maja juz dzieci.jak szczepicie?co juz dzieci dostaly?
Jolka no niestety niektore tak maja...
Ja znam dziewczyne mlodsza odemnie i juz 3ciaza(kazda z innym)i wiecznie szlugi i alko. Moja kol tez palila i jeszcze maz jej odpalal szlu i z bia sb palil....
Mi gib powiedzial ostatnio ze lozysko piekne i widac ze nie pale ani nie przebywam z palaczami.
A ona tłumaczy dlaczego nie rzucila?
![]()
Choć już nam leci trzeci tydzień od porodu, to brzuszek, mimo, że systematycznie się kurczy, nadal jest widocznyMi dziewczyny brzuch nie opadł do konca i nadal jest jakbym w ciazy bylaa szczepilam jak narazie w szpitalu na gruźlicę i żółtaczkę, a dalej jeszcze sama nie wiem na co pójdę.